2008 - Anul Trezirii in Romania
Adăugată de user necunoscut in 10/03/2008, citită de 2.451 ori
Autor: agentia crestina de presa, Categorie: Anunțuri
2008 - Anul Trezirii in Romania
Draga, Romanie!
Oare n-a sosit timpul sa te trezesti? La Revolutia din 1989 ai strigat pe strazi “Dumnezeu este cu noi”. Dar azi? Ce se intampla azi in Romania?!Durere, tristete, saracie, crime, omoruri zi de zi!Oare n-a sosit timpul sa te trezesti?Crezi ca poti singura? Nu!
Romania are nevoie de Dumnezeu! Il are deja? Da, numai o parte! Cat la %? Sa fim seriosi, sa ne uitam in jur! E atata nefericire!Oare n-a sosit timpul sa te trezesti? Ba da! Ba da! Si aceasta depinde de fiecare dintre noi! Romania, nu te mai declara crestina, traieste asa! Traieste crestineste!Crestini, uniti-va si prezentati Mesajul Crucii Domnului Isus in fiecare zi!

Oare 2008 n-ar trebui sa fie Anul Trezirii?!

“Desteapta-te, romane, din somnul cel de moarte”… este inceputul imnului nostru, al romanilor. Iata, nu intamplator!

„Daca poporul Meu peste care este chemat Numele Meu se va smeri, se va ruga, şi va căuta Faţa Mea şi se va abate de la căile lui rele - îl voi asculta din ceruri, îi voi ierta păcatul, şi îi voi tămădui ţara”.
2 Cronici 7:14
2008 poate fi Anul Trezirii in Romania!
“2008 - Anul Trezirii” – o campanie pentru fiecare roman.


Știre preluată de pe agentiacrestinadepresa.wordpress.com
trezire spirituala
E timpul cand Romania trebuie sa aiva o trezire spirituala si nu una revolutionara,sa uitam cea fost si sa incepem o noua viata cu Dumnezeu,ca timpul sfarsitului este aproape de unde stim ca nu va veni la noapte sau dimineata ISUS,totul ne arata ca traim ultimile timpuri de pe urma,fiti treji si vegheati copii Domnului.
Adăugat în 13/03/2008
TREZIRE SPIRITUALA
Este atat de usor sa afirmam doar teoretic ca suntem crestini ,dar daca nu aplicam si in practica ne amagim singuri.Fie sa reflectam mai mult la aceasta oportunitate,si sa nu ratam aceasta sansa a vietii.Domnul DUMNEZEU le-a dat oamenilor o vointa libera,astfel incat ei se pot decide pt. viata sau moarte.Ei pot sa aleaga intre bine si rau ,ascultare si neascultare,credinta si necredinta.Oameni ai Romaniei si toti locuitorii pamantului,alegeti -l pe EL si veti fi fericiti !!!!!!!!!!!Doamne ajuta !!!!!!!!!!
Adăugat în 15/03/2008
Trezire?
Mely Marlene, sant de acord cu tine. Am ironizat putin subiectul, cu dorinta de a trezi in mintea celor ce citesc, daca citesc intradevar, importanta trezirii. Daca ne uitam in istorie, vedem realitatea celor expuse de mine. BIserica formata in urma unei treziri nicidata nu a mai avut sansa de se trezi dupa ce a devenit formala. Priveste doar istoria fiecarei biserici. Eu am studiat acest subiect si am costatat cu amaraciune ca este un fapt real. Fiecare biserica dupa ce s-a organizat si-a pus piciorul pe aceasi cale cu prima, cu bis catolica, pe calea decaderii. Nu generalizez doar de dragul generalizarii, este un fapt istoric, iar istoria nu se mai poate schimba. TRecutul ne demostreaza cine santem defapt. Biserica organizata nu este de la Dumnezeu, de aceea nu se poate trezi. Trezirea este individuala si nu organizationala. Trezirea vine la individ, nu la un grup organizat. Este o constatare si nu diferentiere ai credinciosilor. Defapt biserica ecumenica, care se formeaza astazi, incluzand toate bis crestine asta si-a expus pe primul plan, sa amorteasca constiinta crestinului individual, facand sa creada ca apartinand la o organizatie, totul va fi bine. Sa nu uitam la ce ne cheama Isus in Apocalipsa: Iesiti afara din Babilon. Ecumnenismul este un Babilon religios, din care santem chemati afara astazi. Acum depinde de noi ce decidem.
Adăugat în 16/03/2008
TREZIRE !!!
Cred ca unii se grabesc si incearca sa judece pe altii,dar au uitat un lucru esential,si anume ca fiecare isi va lua rasplata dupa faptele lui .DUMNEZEU ne cheama la unitate,dragoste frateasca si sa simtim unii cu altii si ne da ca si model pe ISUS HRISTOS,nu pe un om orce rang si pregatire profesionala ar avea el.Fiecare lucru isi are importanta lui.putem sa privim toti un anume lucru si sa-l percepem fiecare in mod diferit.Si niciodata nu e bine sa generalizam,in orce padure exista si uscaturi,aspectul cel mai important este sa constientizam nevoile noastre spirituale si sa ne maturizam.Indiferent de parerile noastre,D-zeu isi va duce planul lui la indeplinire fara doar si poate,ramane ca noi sa nu fim atat de infumurati si sa ne vedem mai superiori ca altii ,si sa ne dam o importanta exagerata,deoarece toti oamenii suntem pacatosi si avem nevoie de salvare.Fie ca D-zeu creatorul nostru sa aiba mila de creatia lui si sa ne dea intelepciunea de al alege pe EL,sa-l slujim pe EL,si sa ajungem in locul pe care EL a spus ca l-a pregatit celor ce-l iubesc pe EL cu adevarat,din toata inima(IOAN14cu 1,2,3.)Intotdeauna exista numai un raspuns corect,dar exista multe interpretari.Adevarata frumusete interioara incepe cu D-zeu in centrul vietii noastre si creste in afara.Sa nu ratam sansa vietii noastre,si sa ne trezim ,fie si in ultimul ceas !!!!!!!!!!DOAMNE AJUTA !!!!!!!!!!!!!
Adăugat în 16/03/2008
Trezire?
Se vorbeste prea mult despre trezire in ultima vreme, mai in toate tarile unde sant crestini. Dar ma intreb, oare ce se crede prin trezire? Se anunta doar: 2008 anul trezirii. La daramarea WTC din America, duminicile urmatoare bisericile erau pline mai peste tot. A fost o trezire? Daca vine un puternic cutremur peste Romania, duminica urmatoare bisericile se vor umplea automat. Va fi aceasta trezire? Cand a venit reforma, s-a trezit biserica catolica? Cand a venit miscarea de sfiintire prin J.Wesley, s-a trezit biserica reformata? Cand a venit trezirea penticostala, s-a trezit vreuna din bisericile devenite deja lumesti (metodista, baptista, reformata, catolica)? Cand a venit mesajul pentru trezire prin William Branham, s-a trezit biserica penticostala? Un nu categoric pentru toate intrebarile. Priviti degradarea bis. catolice, celei reformate, cat de lumesti sant baptistii, sa nu mai vorbim de ingamfarea bis. penticostale. In toate bisericile luate impreauna nu s-au produs atatea rupturi ca in bis. penticostala. Vrem trezire? Nu cred. Pocaitii nu vor trezire. In mod sigur nu. De ce? Pntru ca daca ar veni trezirea s-ar produce lucruri grave: pastorii ar trebui sa renunte la marile lor titluri academice, si de doctorat (auzi: in divinitate), bisericile ar trebui sa renunte la milioane de dolari si de lei adunati pentru infrumusetare exterioara si ar trebui sa dea la cei saraci, fratioarii ar trebui as renunte la fumat, la baut, la injurat, surorile la hainele scumpe de ultima moda, la farduri si stiu eu mai ce mascarii, toti pocaitii ar trebui sa arunce televizorul si filmele lumesti la gunoi. La trezire se cere prea mult, in schimbul simplitatii, dar o viata traita in sfiintenie. Nu va temeti, nu vine nici o trezire. Dumnezeu nu cere un sacrificiu atat de mare de la crestini, cum sa-i saraceasca pe dragii lui copii care s-au straduit atat de mult sa construiasca biserici pompoase, care au construit facultati de teologie pe banii celor saraci. Nu, nu, nu, nu, Doamne te rog nu cumva sa trimiti trezire caci pastorii ajung pe strazi, si copii tai vor plange de amarul pacatelelor lor, si stii ca atunci nu vor mai avea cu ce sa-si petreaca timpul liber, caci la televizor nu se vor putea uita. Apoi nu se vor putea balaci in razele soarelui pe stranduri si pe litoral. Doamne fereste de o trezire, coristii nu se vor putea imbraca sexii, si apoi fratii in plictiseala lor la ce sa se mai uite. Ca pana acum daca predica era plictisitoare macar puteau sa se deleticeasca cu privirea decoltajele largi si adanci ale surorilo... Asta ne mai trebuie o trezire. Dumnezeu sa ne fereasca de asa ceva. Noi pocaitii vom iesii si vom face demonstratie in contra. Am si inventat o lozinca: NU TREZIRII!
Adăugat în 16/03/2008
Opțiuni