Conferinta Peniel - ultimele detalii
Adăugată de user necunoscut in 28/02/2008, citită de 3.730 ori
Autor: florin, Categorie: Anunțuri
Conferinta Peniel - ultimele detalii
“VIAŢA LA MAXIM” - CONFERINŢA NAŢIONALĂ DE TINERET "PENIEL" - 2008

Fundaţia Peniel invită tinerii dornici să vadă (din nou) “Faţa lui Dumnezeu” (Gen. 32) să participe la cea de-a 12-a conferinţă naţională de tineret, care va avea loc în SALA POLIVALENTĂ din BUCUREŞTI (Parcul Tineretului), în data de 30 APRILIE – 1 MAI 2008.

Având ca MOTTO versetul biblic din Ioan 10:10, “Eu am venit ca oile să aibă viaţă, şi s-o aibă din belşug”, conferinţa se va adresa celor care tânjesc după o relaţie veritabilă cu Dumnezeu, celor care doresc să scape de orice obstacol care împiedică viaţa din abundenţă şi celor care doresc să trăiască viaţa la maxim împreună cu Cristos.

CUVÂNTUL lui Dumnezeu va fi predicat de către fraţii:

a) Lucian Oniga - fondator şi preşedinte al organizaţiei "Peniel", lucrător cu tinerii în Biserica "Sfânta Treime" din Bistriţa; a obţinut licenţa în teologie la Continental Theological Seminary din Bruxelles, iar masteratul la aceeaşi şcoală prin University of Wales. Este căsătorit cu Veronica şi împreună au două fiice, Thea şi Petra.

b) Cristian Barbosu - pastor al Bisericii "Metanoia" din Arad (www.bisericametanoia.ro), a obţinut licenţa în teologie la Moody Bible Institute, masteratul la Dallas Theological Seminary şi în prezent este doctorand la Trinity în Deerfield, Illinois. Autor al cărţii "Cele 10 porunci", Cristi este căsătorit cu Anne şi împreună au două fiice, Fiona şi Tara.


c) Florin Ianovici – pastor al Bisericii “Betel” din Bucureşti, a obţinut licenţa în teologie la ITP Bucureşti, licenţa în drept şi psihologie la Universitatea Bucureşti şi este doctorand al Academiei Romane, la secţia de Cercetări Juridice. Florin este căsătorit cu Mina şi împreună au doua fiice, Aniela şi Carina.

d) Tony Anthony - fondator şi evanghelist al organizaţiei "Avanti Ministries Limited" (www.avantiministries.com), este triplu campion mondial la Kung Fu şi un exemplu extrem de grăitor al harului lui Dumnezeu. Autor al cărţii "Îmblânzirea tigrului", Tony este căsătorit cu Sara şi locuieşte la Essex, UK, cu cei doi copii, Ethan şi Jacob.


ÎNCHINAREA va fi condusă de către Peniel band şi Decean. Vor mai sluji prin muzică: Plus, Petrică Bistran, Vitamina C şi corurile (unite) Sanctus Pro Deo & Te Deum Adoramus Philarmonia.


CAZAREA participanţilor nu va fi asigurată de către organizatori, dar se va acorda asistenţă pentru cazare în măsura locurilor oferite de către bisericile evanghelice sau de către administratorii internatelor/căminelor din Bucureşti.

În vederea cazării, pe cei interesaţi îi rugăm să ia legătura direct sau prin pastorul lor cu creştinii din Bucureşti sau să caute cazare la preţuri reduse pe următoarele situri:
Hosteluri - http://www.hostelseurope.com/city.php/cheap-hostels-Bucharest-Romania
Apartamente - http://cazare-in-bucuresti.elin.ro/cazare/bucuresti-cazare.htm
Hoteluri ieftine - http://hoteluri.bucharest-guide.ro/hoteluri-bucuresti.htm


ÎNREGISTRAREA pentru participarea la conferinţă se va face pe internet, prin liderul de grup care vă va însoţi, accesând situl www.peniel.ro. La această conferinţă vor putea participa primele 5.000 de persoane înscrise pe internet şi care îşi vor valida participarea prin achitarea în avans a unei contribuţii de 25 lei / pers. până la data limită de 15 APRILIE 2008.

Banii se vor depune ca donaţie pe numele Fundaţiei PENIEL în contul RO40BRDE445SV75185024450 deschis la BRD, sucursala Ştefan cel Mare, Bucureşti.

Pentru a evita învălmăşeala, la recepţie se va prezenta numai liderul de grup, având asupra lui lista oamenilor de care răspunde, cât şi actul lor de indentitate!

În vederea bunei desfăşurări a procesului organizatoric şi a acestui mare eveniment, chemăm toţi fraţii şi surorile să ni se alăture în RUGĂCIUNE ŞI POST în zilele de 20 martie şi 20 aprilie. Să ne rugăm şi să postim împreună pentru:

1. Predicatori - ca Dumnezeu să vorbească prin ei după nevoile participanţilor.
2. Cântăreţi - ca să-L glorifice numai pe Dumnezeu prin muzica şi comportamentul lor.
3. Buna colaborare cu bisericile evanghelice din Bucureşti.
4. Găsirea cât mai multor locuri de cazare.
5. Organizatorii şi voluntarii locali şi din ţară - pentru o bună coordonare a evenimentului.
6. Participanţi - să vină cu motivaţii corecte şi aşteptări mari de la Domnul.
7. Prezenţa manifestată a lui Dumnezeu - ca toţi participanţii să fie transformaţi de puterea eternului Domn, Isus Hristos!

Vă mulţumim şi vă aşteptăm cu drag!


Echipa PENIEL


PS. 1. Pentru informaţii financiar-bancare, luaţi legătura cu Chiva Danciu - tel. 0740-010.552 / 0730-266.203, e-mail: [email protected]
2. Pentru informaţii suplimentare referitoare la cazare, luaţi legătura cu Iulian Văcărean - tel. 0747-047.399 / 0723-274.436, e-mail: [email protected]
3. Pentru informaţi legate de standuri de carte / CD-uri / casete, etc., luaţi legătura cu Iulia Mihai - tel. 0741-082.280 / 0730-266.210, e-mail: [email protected]
4. Acele biserici, organizaţii sau grupuri de tineri care doresc să-şi prezinte activitatea de tineret în cadrul conferinţei, sunt rugate să o facă în sistem multimedia. Numai acele lucrări care vor dovedi slujire şi prezentare media excelentă vor fi difuzate! Prezentarea nu trebuie să depăşească 2 minute!
5. Artiştii creştini care doresc să-şi prezinte la Peniel video-clipurile sunt rugaţi să ni le trimită din timp.

În vederea selectării materialelor de la pct. 4 si 5, vă rugăm să trimiteti prezentările pe CD (în format PowerPoint, DivX sau DVD) până la finalul lunii martie, la adresa:

Fundaţia PENIEL
Str. Badea Cârţan, nr. 8, sect. II, Bucureşti.


6. ALTE INFORMAŢII UTILE DESPRE BUCUREŞTI:

Cum ajungeţi în Bucureşti?

Cu trenul - www.infofer.ro
Cu microbusul - www.cdy.ro, www.transmixt.ro
Cu avionul - puteţi găsi din timp bilete la preţuri mici consultând companiile low-cost care au rute înspre Bucureşti: www.wizzair.com (curse Cluj-Napoca - Bucureşti şi curse din Europa), www.easyjet.com (curse din Europa), www.myair.ro, etc.

Transportul în Bucureşti

Pentru a ajunge la Sala Polivalenta rapid şi ieftin, vă sugerăm folosirea METROULUI. Staţiile Tineretului şi Eroii Revoluţiei sunt poziţionate la intrările în Parcul Tineretului.
Dacă vreţi să vă deplasaţi cu taxiul, nu uitaţi să VERIFICAŢI PREŢUL AFIŞAT PE PORTIERE. Preţul normal în Bucureşti este de 1,65 lei / km.
Evitaţi pe cât posibil transportul în comun suprateran. Traficul în Bucureşti este foarte aglomerat!

Locuri de vizitat - http://www.romaniatourism.com/bucharest.html
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni