Guvernul palestinian in Ierusalim.
Adăugată de user necunoscut in 20/02/2008, citită de 2.295 ori
Autor: Adi Stirbu, Categorie: Internațional
Guvernul palestinian in Ierusalim.
Autoritatea Palestiniana, ajutata de cativa donatori internationali, va incerca in cateva saptamani sa deschida cateva institutii oficiale in Ierusalim.
Desi Israelul nu a aprobat oficial prezenta Autoritatii Palestiniene in Ierusalim, surse diplomatice palestiniene sustin ca exista un acord nescris in care biroul primului ministru Ehud Olmert a acceptat sa nu intervina in anumite actiuni ale Autoritatii Palestiniene in Ierusalim.
Sursele dipomatice palestiniene sustin ca au obtinut un acord tacit din partea oficialilor israelieni care permite ca Autoritatea Palestiniana sa desfarsoare activitati politice in Orasul Vechi al Ierusalimului si in vecinatatile din partea de est a Ierusalimului.
Olmert are de-a face cu opozitia partidului israelian Shas, partid membru in colaitita de guvernare, a carui conducere ameninta cu boicotul daca guvernul lui Olmert a negociat asupra Ierusalimului.
Ca raspuns la aceste amenintari cu boicotul, Olmert a negat faptul ca ar negocia asupra Ierusalimului, o declaratie care este puternic contestata de negociatorii palestinieni.

Știre preluată de pe www.wnd.com
ierusalim
oamenii (palestinienii in cazul in care doresc sa instituie birouri de lucru in ierusalim) FAC PLANURI -DAR peste TOATE aceste planuri SE VA REALIZA DOAR VOIA LUI DUMNEZEU -caci toata EXISTENTA OMENEASCA lucreaza IMPLINIREA PLANULUI DOMNULUI !!!! Noi SA NE RUGAM PT PACEA IERUSALIMULUI !!!!!caci acolo VA REVENI IN CURAND DOMNUL ISUS -CRISTOSUL lui DZEU --cu voia sau fara voia oamenilor-fie ei chiar si palestinieni,evrei sau din alte natiuni...partea oricarui om este SA CHEME NUMELE FACATORULUI sau si SA SE INCHINE LUI si SA FACA BINELE-caci vom fi judecati de Dz dupa inima noastra-care va fi o intreaga si completa suma de dovezi impotriva noastra daca facem RAUL
Adăugat în 03/03/2008
Opțiuni