Bill Hybels la Bucuresti
Adăugată de user necunoscut in 05/02/2008, citită de 2.067 ori
Autor: Florin Iosif, Categorie: Anunțuri
Bill Hybels la Bucuresti
Bill Hybels un cunoscut lider creştin american, pastor al bisericii Willow Creek şi autor al mai multor cărţi foarte apreciate, unele din ele traduse şi în limba română, vine săptămâna viitoare pentru o scurtă vizită la Bucureşti. Programul său va conţine o întâlnire cu câţiva lideri evanghelici autohtoni în seara de 12 februarie, precum şi o mini-conferinţă la care vor participa cca 200 de participanţi, reprezentând tot spectrul evanghelic, conferinţă care se va desfăşura în dimineaţa zilei următoare.

Știre preluată de pe www.prologos.ro
xy
Hallo Mihai C.A fost stirea preluatä sau nu,nu este in autoritatea ta sä incepi sä scrii,sä vorbesti,sä gindesti,räu despre Fratele täu(Dacä iti este Frate!Iar dacä nu iti este atunci si mai mult,tu nu ai dreptul sä ataci poporul lui Christos!!!)dealtfel oricum pocäitii nu te vor bäga in seamä,Josef Stadlober
Adăugat în 05/02/2008
proprietate intelectuala
Eu cred ca atata timp cat stirea despre vizita lui Bill Hybels a fost preluata mot-a-mot de pe www.prologos.ro este incorect sa fie atribuita lui Florin Iosif... Cel mult ati putea mentiona "preluat de pe www.prologos.ro de catre Florin Iosif". Nu credeti?
Adăugat în 05/02/2008
Pentru Micai C.
Mihai am modificat, problema era afisarea informatiilor. Daca ai observat la "Pentru mai multe informatii" e pus site-ul prologos. Am modificat in "Stire preluata de pe ..." ca sa fie mai clar. Multumim pentru atentionare.
Adăugat în 06/02/2008
In regula.
Multumesc de intelegere!
Adăugat în 06/02/2008
Ma uimesti Josef
Draga Josef,
Nu am vorbit de rau pe nimeni. Am aratat doar ca procedura de preluare nu e corecta. Si am tot dreptul sa fac acest lucru, atata timp cat sunt autorul "de facto" al stirii respective. Ca si crestini trebuie sa respectam anumite valori si una din ele este data de porunca "sa nu furi!" Daca tu nu ai probleme cu treaba asta este optiunea ta. Traim intr-o tara libera. Eu, personal, cred ca noi crestinii trebuie sa fim o parte a solutiei si nu o parte a problemei. Tu?
Adăugat în 06/02/2008
Opțiuni