Peniel 2008
Adăugată de user necunoscut in 05/02/2008, citită de 3.387 ori
Autor: Florin Iosif, Categorie: Evenimente
Peniel 2008
Conferinţa Peniel va avea loc la Bucureşti.
Cel mai mare eveniment al tinerilor evanghelici din România din acest an trebuia să aibă loc la Constanţa. Dumnezeu a închis o uşă acolo, ca să deschidă una la Bucureşti. La Sala Polivalentă, în 30 aprilie - 1 mai va avea loc Conferinţa Naţională de Tineret Peniel, cu cea mai mare participare, 6000 de tineri. Printre predicatori se numără Cristian Bărbosu, pastorul Bisericii Metanoia din Arad şi autorul cărţii "Cele zece porunci" şi Tony Anthony, autorul cărţii "Îmblânzirea tigrului", un om al lui Dumnezeu cunoscut publicului din România. Va cânta Peniel Band.
care?
"Cel mai mare eveniment al tinerilor evanghelici din România?"
Oameni! Oameni! Terminati odata cu sloganurile astea! La Oradea de se strang toti tinerii depasesc...
Terminati odata cu sloganurile astea!!
Adăugat în 07/02/2008
Tony Anthony
Este vorba de cartea "Imblanzirea tigrului" si nu a leului
Adăugat în 08/02/2008
este cel mai mare deoarece este si cel mai cunoscut.De ani de zile Conferinta Peniel a fost o coordonata de seama pe calendarul multor tineri evanghelici din Romania.Poate nu este cel mai mare k numar de persoane si suprafata,insa este k eveniment
Adăugat în 09/02/2008
ar fi bine
dragi tineri si fratii mai in varsta in loc sa va rugat ca Domnul sa umple inima acestor tineri de pace si de bucurie care vor fi la conferinata.....unde este unitatea?
Nu avem nicidecum da judecam sau sa cartim.....Domnul stie mai bine nevoile noastre si as vrea ca D-l sa atinga fiecare inima ,,tanara" din Romnia si din toata lumea....Fiti bine binecuvantati toti!
Adăugat în 14/02/2008
praf....
va laudati cu taberele si conferintele pe care le organizati, si apar an de an cifre tot mai mari (la numaru participantilor) insa mare parte din cei care participa la asfel de conferinte si tabere crestine, sunt atrasi doar de faptul k inca odata au sansa sa se "combine" cu cineva sa iasa la "agatat". voi, organizatorii, ramaneti cu impresia k inca odata a fost o reusita dar defapt dezastru nu se poate vedea numai daca privitzi inapoi, PRIVITI IN URMA VOASTRA, SA VEDETZI DEZASTRU DIN TURMA PE CARE O PASTORITI.
Adăugat în 16/02/2008
Opțiuni