Ziua Nationala de Rugaciune pentru Romania
Adăugată de user necunoscut in 01/02/2008, citită de 3.115 ori
Autor: Anonim, Categorie: Evenimente
Ziua Nationala de Rugaciune pentru Romania
Duminica 24 februarie se va celebra cu bucurie si credinta Ziua Nationala de Rugaciune pentru Romania. Este al patrulea an consecutiv cand credinciosii se unesc cu un scop precis – apropierea de Dumnezeu in rugaciune pentru binecuvantarea poporului roman !
Anul acesta avem ca obiectiv de rugaciune evenimentele evanghelistice, organizate de Josh McDowell, Andrew Palau si Franklin Graham impreuna cu bisericile din Romania. Motivele de rugaciune care stau pe inima noastra sunt: Romania sa devina o tara crestina care sa Îl recunoasca pe Hristos Mantuitor. Ne rugăm pentru presedintele tarii, pentru guvern şi pentru toate forurile de conducere din ţara aceasta. Pastorii, preotii si liderii spirituali sa fie oameni calauziti de Dumnezeu. Bisericile sa traiasca in Adevarul Bibliei.
Imaginati-va o Romanie in care astazi in cel putin 1000 de biserici, de dimineata si la lasarea serii, credinciosii inalta cu putere rugaciunea: Doamne, binecuvinteaza Romania !
Urmariti binele cetatii… si rugati-va Domnului pentru ea, pentru ca fericirea voastra atarna de fericirea ei! Ieremia 29:7 este motto-ul evenimentului.
salutari de la America
pur si simpu aveti un sait super,cred ca pe curind mai am unde sta si afla ceva mai nou si mai nou,tresc in America de 5 luni si macar ca am gasit acest sait de vreo 10 minute da repede mia placut,este fine Dumnezeu sa va binecuvinteze, si salutari din usa statul massaceusets,west springfieldbiserica isus salvatorul asa se numeste biserica ca suntem un grup de crestini baptisti si am facut beserica noastra care se numeste isussalvatoru................
Adăugat în 02/02/2008
saltari din TG NEAMT
D-zeu sa va binecuvinteze pentru acest sait,cred ca este foarte bun mai ales ca gasesc ginduri pentru viata de dincolo, ca multi mai sunt care nu stiu si nu cred ca exista cineva care coordoneaza totul, chiar si viata lor, aici poti asculta sau vedea predici,cintece, video, marturii despre intoarcerea unor oameni la D-zeu si da o siguranta pentru cel care doreste sa-l intilneasca pe D-zeu in raiul sau minunat.multumesc mult de tot pentru tot, si D-zeu sa va binecuvinteze.
Adăugat în 02/02/2008
salutari din Gorj
vreau sa va multumesc pentru lucrarea superba pe care o faceti cu acest site de resurse crestine.Mi-a fost si imi este in continuare de mare folos in cresterea mea in Domnul,si nu doar a mea,ci si a prietenilor mei.Domnul sa va binecuvinteze si harul si pacea Lui sa fie cu voi in fiecare clipa.salutari si binecuvintari din partea bisericii baptiste Maranata din Targu-Jiu,Gorj
Adăugat în 03/02/2008
Urmati-l pe DOMNUL
Lasati-l pe Domnul sa spuna care e mai mare. care e mai mare, ar trebui sa fie adevarat slujitor.
Sa-l urmam pe Dumnezeu cu adevarat si lasati competitiile pe seama sportivilor.
Adăugat în 11/02/2008
rugaciune
Dumnezeu sa asculte rugaciunea ROMANILOR,caci Romania are mai multa nevoie de DUMNEZEU ca oricand ,atata necredinta , ura ,indiferenta de cuvantul lui Dumnezeu,tineri sunt victimele diavolului care umbla sa ii duca in iad,si parintii(uni)se lupta fara nici un rezultat,dar sunt uni parinti care singuri isi trimit copii la diavol,de aceea e nevoie de implicarea lui DUMNEZEU in viata ROMANIEI ,si EL are solutia de rezolvare a problemelor noastre care ne implica in mod direct la aceasta rugaciune.Ajuta-ne Doamne si asculta-ne rugaciunile noastre.
Adăugat în 12/02/2008
Opțiuni