Prima ediţie a premiilor pentru bloguri evanghelice
Adăugată de user necunoscut in 31/01/2008, citită de 1.741 ori
Autor: Adi Stirb, Categorie: Evenimente
Prima ediţie a premiilor pentru bloguri evanghelice
Sâmbătă, 2 februarie 2008, de la ora 17, la Centrul Crestin Betania din Oradea va avea loc prima editie a premiilor Thymos pentru bloguri evanghelice. "Prin acordarea premiilor evenimentul isi propune sa aprecieze activitatea bloggerilor evanghelici, iar prin discutiile despre Internet si bloguri sa initieze o dezbatere despre relatia evanghelicilor cu New Media. Anul trecut a fost un an al blogurilor evanghelice, s-au inmultit, unele au devenit foarte vizibile in blogosfera Wordpress" ne spune Alin Cristea, organizatorul ceremoniei de sâmbătă, precum şi coordonatorul Asociaţiei Thymos şi moderatorul listei de discuţii Confesionala.
Sâmbătă vor fi acordate premii pentru: Blogul anului; Cea mai interesanta postare; Cea mai importanta stire; Cel mai bun comentariu (al unui vizitator), precum si alte premii speciale. Invitaţii sunt: Cătălin Lata – cântăreţ, iar la forumul de discuţii vor participa Alin Cristea (rotundu), Teofil Stanciu (recitirea), Vasile Tomoioaga (clujul evanghelic) şi Florin Iosif (Colegiul Biblic Est European). Cu aceasta ocazie se va discuta si despre diferite teme cum ar fi: Crestinul si New Media; De ce isi fac evanghelicii bloguri precum si multe altele.
Conform unei estimari RoBloggers Survey, la ora, actuala, in Romania exista peste 30.000 de bloguri. Intr-o perioada in care blogul este atat de laudat dar si de criticat isi fac aparitia, mai timid, si bloguri evanghelice. Daca pentru unii a avea blog constituie o buna unelata de a-si modela scrisul si de a-si testa limitele rabdarii pentru altii blogul constituie o unealta prin care orice anonim se umfla in pene si isi da aere.
Intrarea este libera.

Știre preluată de pe rotundu.wordpress.com
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni