Ajuta 50 de copii saraci sa Il cunoasca pe Isus
Adăugată de user necunoscut in 28/01/2008, citită de 6.880 ori
Autor: Asociatia crestina ,,Familia S, Categorie: Diverse
Ajuta 50 de copii saraci sa Il cunoasca pe Isus
La scoala este invatat ca nu exista Dumnezeu, ca totul a aparut prin evolutie. Televizorul il invata imoralitatea, desenele animate il invata spiritismul, filmele il invata violenta, societatea il invata egoismul... Cel invata Dumnezeu?

Un frate crestin din Arad a sponsorizat cumpararea a 50 de Biblii cu ilustratii pentru copii, pentru aceasta actiune.
Stimati frati,

Asociatia crestina ''Familia Sperantei Romania'' in colaborare cu scolile primare din orasul Moldova Noua jud. Caras Severin, doreste sa initieze in acest oras,un proiect de ajutorare a 50 de copii cei mai saraci din acest oras, carora, dorim sa le oferim gratuit cate o Biblie pentru copii cu ilustratii (pe care deja le avem, 50 buc), dar si alimente, hainute si rechizite scolare. Actiunea noastra se va desfasura in data de 9-17 februaria 2008.

Facem un apel la toti fratii care doresc sa sprijine aceasta actiune a noastra cu fonduri pentru alimente, sau alimente direct, hainute si rechizite scolare. Pentru cei care doriti sa contribuiti cu alimente sau hainute (pentru copii de clasa I-V) o puteti face participand cu noi personal la desfasurarea acestui proiect, sau trimitandu-le prin diferite metode, atat alimentele cat si rechizitele sau hainutele, in zona Moldova Noua. Cei care doriti sa sponsorizati actiunea noastra cu fonduri pentru cumpararea de alimente, rechizite scolare, va punem la dispozitie contul asociatiei noastre, iar pentru firme, un contract de sponsorizare. La sfarsitul actiunii noastre, cei care ne vor sponsoriza, vor beneficia de un raport scris, insotit de albume foto si video de la desfasurarea acestei actiuni, raport care va fi in curand postat pe site-ul nostru, primul site crestin de binefacere din Romania, unde veti putea vedea toate actiunile noastre sociale.

Pentru mai multe informatii, ne puteti contacta la adresa de email: [email protected], sau tel. 0766 365 833


Asociatia Familia Sperantei Romania
Str Lazar Grumberg nr 25 Timisoara
Cod fiscal 13437490
Cod IBAN RO88 RNCB 0249 0492 7554 0001

Știre preluată de pe www.resursecrestine.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni