Informarea - intre moft si necesitate
Adăugată de user necunoscut in 31/01/2008, citită de 2.319 ori
Autor: Laurentiu Trica, Categorie: Editoriale
Informarea - intre moft si necesitate
Traim intr-o lume in care informarea face parte din viata cotidiana. Suntem asaltati de reclame pe strada, in magazine, in mijloacele de transport in comun, in cutiile postale, peste tot. Ziarele si revistele sunt mai numeroase ca niciodata. In fiecare luna apar noi publicatii, noi posturi radio/tv.


Acest lucru se intampla si in lumea crestina. Din ce in ce mai mult crestinii isi dau seama ca se duce o lupta chiar la nivel mediatic. Nu putem sta nepasatori in timp ce valorile morale sunt calcate in picioare si sunt promovate non-valorile. Trebuie sa ducem Vestea Buna mai departe, trebuie sa ducem vestile bune mai departe. Isaia 52:7 spune: "Ce frumoase sunt pe munti, picioarele celui ce aduce vesti bune, care vesteste pacea, picioarele celui ce aduce vesti bune, care vesteste mântuirea!".


Internetul ne ofera un mod rapid si eficient de a face acest lucru. Unii vor spune ca este un moft. Sa fie oare asa? Uitati-va cat timp petrec tinerii pe Internet si cat petrec facand alte lucruri. Veti vedea ca o mare parte din timp o dedica informarii, socializarii prin acest mijloc de comunicare. Fie ca ne place sa credem sau nu, informarea este o necesitate in zilele noastre, mai mult decat era in urma cu multi ani.


Ca site crestin am incercat sa punem la dispozitia celor ce ne viziteaza cat mai multe informatii pentru cresterea spirituala. Am vazut, insa, nevoia de a aduce si vesti din cotidianul in care traim. Vrem sa aducem o viziune crestina asupra evenimentelor care se petrec, sa informam crestinii asupra nevoilor aparute, asupra lucrarilor pe care Dumnezeu inca le face si sa constientizam necrestinii de pacatul care produce atata suferinta in aceasta lume, directionandu-i spre Dumnezeu. Asa s-a nascut ideea domeniului stiri.resursecrestine.ro.


In aceasta lucrare ni s-au alaturat studentii Colegiului Biblic Est European la Jurnalistica. Sunt tineri si plini de elan, sunt cei care vor scrie publicatiile crestine de maine. Suntem siguri ca impreuna vom face o lucrare buna pentru ca o facem doar pentru Dumnezeu si spre folosul copiilor Sai.

Va puteti alatura demersului nostru implicandu-va in adaugarea de stiri crestine, printr-un contact neintrerupt cu echipa stiri.resursecrestine.ro si, cel mai important, prin rugaciune ca Dumnezeu sa ne dea o viziune corecta si sa nu cedam in fata obstacolelor.


Va asteptam sa ne vizitati si va dorim multe binecuvantari ceresti.

Știre preluată de pe www.resursecrestine.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni