Conferinta Regionala a Familiei Crestine
Adăugată de user necunoscut in 12/01/2008, citită de 15.414 ori
Autor: Anonim, Categorie: Evenimente
Conferinta Regionala a Familiei Crestine
Sambata 19 ianuarie 2008 , incepand cu orele 15.00 se va desfasura Conferinta Regionala a Familiei Crestine - un inedit moment emotional pentru cateva sute de tinere familii crestine din judetele Buzau, Prahova si Dambovita.


Evenimentul va fi gazduit de Biserica Crestina dupa Evanghelie nr.2 Ploiesti , Str. Miciurin nr.6 si il va avea ca invitat special pe Dr. Viorel Iuga, pastor si autor de carte consacrata familiei.


Impreuna cu mesajul adresat familiilor si cu momentele de lauda si inchinare, participantii vor putea descoperii noi oportunitati de slujire in cadrul familiei, proiecte pentru lucrarea cu familiile in biserici si in cercuri familiale, noi metode de echipare spirituala pentru familii, agenda urmatoarelor evenimente consacrate familiilor si, desigur, o multime de resurse tiparite sau video adresate familiei.


Conferinta va avea o deschidere interconfesionala, dar se va adresa doar familiilor tinere (cu varsta cuprinsa intre 20 - 40 ani), care vor putea participa pe baza de invitatie. Invitatiile pot fi procurate de la pastorii si conducatorii tuturor bisericilor evanghelice din cele trei judete.


Știre preluată de pe christianfamilyromanianfellowship.blogspot.com
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni