Evanghelizare la Biserica ELIM, Timisoara
Adăugată de user necunoscut in 28/01/2008, citită de 18.872 ori
Autor: Radio Elim NEWS, Categorie: Evenimente
Evanghelizare la Biserica ELIM, Timisoara
Incepand cu data de 27.01.2008, Duminica seara, Biserica Penticostala Elim din Timisoara va avea o saptamana plina de Har prin serviciile de evanghelizare pregatite. Seara de seara, la acest eveniment sunt invitati evanghelisti din toata tara, dupa cum urmeaza:
Duminica - Petrica Vrabioru
Luni - Gicu Stan
Marti - Vladimir Pustan
Miercuri - Iosif Berce
Joi - Brie Ioan
Vineri - Virgil Neagu
Sambata - Moise Lucaci
Duminica - Pavel Rivis Tipei

Puteti urmari aceste servicii LIVE, pe internet la adresele www.elim.ro (VIDEO), respectiv www.radioelim.ro (AUDIO).

Știre preluată de pe www.radioelim.ro
Ce minunat esti Tu DOAMNE

Mi se umple sufletul de bucurie cind vad ca se ocupa bisericile de evanghelizari,cind copii Domnului fac ceva atit de placut pentru Domnul si cind dragostea Lui Dzeu este simtita prin toata fiinta.
Dau slava Dlui pentru toate lucrarile marete pe care le sprijina El ,laud si glorific Numele Lui ca scoate lucratori ...printre care si Vladimir Pustan.
Dzeu sa ne binecuvinteze pe toti cu putere de slujire vesnica si ma rog ca Dl sa ne tina treji ...pentru Slava LUI.AMIN.
Adăugat în 29/01/2008
evanghelizari
Ma bucur ca inca se fac evanghelizari si inca se inttorc oameni. Un lucru insa nu-mi place si am inceput sa-l urasc...toti oamenii acestia cu renume...oamenii vin doar sa-i asculte pe ei. Au ajuns ca niste vedete si toata lumea merge sa-l vada pe "Pustan" sau "Mitoi" sau altii evanghelisti care stiu sa manuiasca Cuvantul, dar ei nu asculta adevaratul cuvant al Domnului. Se ingramadesc toti de nu mai sunt locuri cand vine unul din acesti predicatori, de nu mai incap cei care vin in vizita si care au nevoie de mantuire. De ce nu se ingramadesc in fiecare duminica sau la fiecare program? Crestinii fug sa vada pe aceste vedete crestine, iar cei nemantuiti nu mai au locuri. O spun ca o expresie. Nu este nimic gresit caci se predica bine si adevarat, dar oamenii merg doar cand aud ca predica ei. De ce la ceilalti nu fug asa/?
Adăugat în 29/01/2008
PACE SFINTA
NU POT URMARI SERILE DE AVANGHELIZARE DIN TIMISOARA NU STIU DE CE AS DORI ASA DE MULT ACEASTA CHIAR DACA LE-AM AUZIT VREAU SA LE VAD DOMNUL SA FIE CU NOI
Adăugat în 03/02/2008
PACE MIRELA
PACE MIRELA SA NE BUCURAM CACI SINT FRATI CARE VESTESC CUVINTUL CU PUTERE SI PE ORICE CALE OAMENII SA AUDA CUVINTUL SFINT P0ATE UNII SINT ATRASI CUM ZICI DE OAMENI CU RENUME DAR ACESTIA SINT FRATII NOSTRI CARE AU DEDICAT VIATA LOR DOMNULUI NOI SA NE RUGAM PENTRU EI ASTA E O PORUNCA,CA SA NU OBOSEASCA SI SA POATA PREDICA MAI DEPARTE PINA VA VENI DOMNUL ISUS APOI CEI CARE SE INGRAMADESC FOARTE BINE MACAR ATUNCI SA POATA AUZII VESTEA BUNA A MINTUIRII.MULTUMESC DIN TOATA INIMA MEA CELOR CARE SE OSTENESC IN LUCRARE DOMNUL SA I-I RASPLATEASCA CU VIATA VESNICA.AMIN
Adăugat în 03/02/2008
Despre transmisiune LIVE
In cazul in care nu ati reusit sa urmariti in direct programul pe Internet, la adresa Bisericii Elim (www.elim.ro) puteti gasi arhiva video a serviciilor de evanghelizare ce au avut loc in parioada 27 Ian - 3 Feb in biserica.
Va asteptam sa urmariti aceste servicii si va incurajam sa continuati sa ne uramariti si in celelalte zile in care avem servicii divine, transmise deasemenea si pe Internet
Adăugat în 06/02/2008
evanghelizare
pace sunt un frate din italia si asi dori sa vizionez programul dumneavoastra .domnul sa fie cu voi.
Adăugat în 20/12/2009
Opțiuni