Biserica demolata, tanar ucis in India
Adăugată de user necunoscut in 06/12/2007, citită de 9.058 ori
Autor: Anonim, Categorie: Misiune
Biserica demolata, tanar ucis in India
Militanti hindusi au batut un pastor si alti crestini si au demolat o biserica in satul Mandwa, Chhattisgarh, in 19 noiembrie. Potrivit unui raport din 27 noiembrie al Compass Direct, membrii Bajrang Dal, impreuna cu sateni din zona, au incercuit biserica, l-au legat pe pastorul Suduru Kashyap si pe asociatii sai batandu-i cu brutalitate. Cladirea bisericii a fost distrusa. Rapoarte indica faptul ca ei au incercat sa-l ucida pe pastorul Suduru lovindu-l cu o piatra mare in cap.

Pastorul impreuna cu asociatii sai au fost retinuti la postul local de politie timp de 24 de ore, fara mancare si apa. In cele din urma au fost eliberati, fara a fi intregistrata vreo plangere impotriva lor.
In ziua urmatoare, trupul lui Aayatu Kashyap in varsta de 21 ani, o ruda mai indepartata a pastorului, a fost descoperit la 15 km de sat. Politia a considerat acesasta crima fara legatura cu primul incident, dar au declarat pentru Compass Direct ca satenii erau suparati pe pastor pentru ca el obisnuia sa critice alti zei.


Rugati-va pentru familia lui Aayatu Kashyap in timp ce-i plang moartea. Rugati-va pentru recuperarea completa a celor raniti in atac. Rugati-va pentru continuarea misiunii acestei biserici in ciuda opozitiei pe care o are de infruntat.

Știre preluată de pe www.persecution.net
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni