Cantareata crestina eritreana Helen Berhane a cerut azil in Danemarca
Adăugată de user necunoscut in 02/11/2007, citită de 3.787 ori
Autor: Anonim, Categorie: Diverse
Cantareata crestina eritreana Helen Berhane a cerut azil in Danemarca
Cantareata crestina Helen Berhane (32), care a fost eliberata din inchisoare in noiembrie 2006, dupa ce a fost incarcerata in Eritrea, fara acuzatie, timp de doi ani, a solicitat azil in Danemarca. Ea si fiica ei au ajuns in tara in siguranta in data de 19 octombrie. In ultimele 11 luni Berhane a mentinut un scazut profil in Khartoum, Sudan, unde impreuna cu sora ei a zburat in decembrie 2006. Sanatatea ei este in continuare extrem de precara, datorita suferintelor indurate in perioada de detentie. In prezent se afla in imposibilitate de a se deplasa fara ajutor. In timpul perioadei de detentie a fost inchisa de mai multe ori in containere de transport si torturata de autoritati in incercarea lor de a o determina sa-si renege credinta.


Multumiti-I lui Dumnezeu impreuna cu noi ca aceasta slujitoare credincioasa a gasit refugiu intr-un loc sigur. Rugati-va ca El sa continue sa o protejeze si sa o intareasca pe Helen, ingrijindu-se de fiecare nevoie a ei (Filipeni 4:19). Rugati-L pe Dumnezeu sa-i dea intelepciune si discernamant ca sa continue lucrarea Lui (Iacov 1:5).
Rugati-va ca dragostea si harul lui Dumnezeu sa abunde peste fratii si surorile noastre din Eritrea care sufera in inchisoare de dragul lui Hristos.

Știre preluată de pe www.persecution.net
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni