Trei surori îl mărturisesc pe Isus
Adăugată de user necunoscut in 24/10/2007, citită de 9.127 ori
Autor: Anonim, Categorie: Misiune
Trei surori îl mărturisesc pe Isus
Să fi născut în religia Hindusă, şi să o laşi pentru a-l urma pe Isus poate fi o decizie periculoasă. Trei surori tinere, Kusumam(20), Kalpana(18) si Poonam(16) au ajuns să realizeze cât de adevărat este acest lucru.

Totul a început când Kusumam a fost invitată să îngrijească biserica împreună cu unchiul ei N. Acolo ea a auzit mesajul dragostei pe care Cristos o are pentru ea, şi a dorit să împartă această dragoste atât de puternică pe care a simţit-o inima ei, împreună cu surorile ei. În scurt timp, cele trei surori au ajuns să-l cunoască pe Cristos într-un mod personal.

Dar, într-o seară, fiind adunate pentru părtăşie în casa lor, un grup de hinduşi extremişti au intrat cu forţa, au ameninţat şi atacat surorile din cauza credinţei lor în Isus.

Li s-a ordonat să se oprească şi niciodata să nu se mai roage lui Isus. Li s-a interzis de asemenea, să urmeze creştinismul. Surorile au stat ferme în refuzul lor de a-l da la o parte pe Cristos, şi nu au cedat presiunii făcute de aceşti hinduşi extremişti, si de părinţii lor.

Membrii bandei s-au întors a doua zi ca să verifice fetele. Au fost atât de furioşi când au vazut-o pe Kalpana, citind o Biblie, pe care i-au luat-o, au aruncat-o, au tras-o de par, şi au împins-o dinou în perete. A fost prevenită să se oprească din activitatea creştină imediat, şi i-au zis că vor reveni spre seară.

Respectându-şi ameninţarea, membrii bandei s-au întors la casa fetelor şi au devenit şi mai agresivi când au văzut că tinerele fete nu au distrus nimic din literatura lor creştină. În acel moment, a devenit clar faptul că decizia de a-l urma pe Isus avea un preţ.

Fetele i-au povestit unchiului N. despre incident, şi au anunţat poliţia. Liderul bandei a fost arestat imediat, dar numai pentru puţin timp, după care a fost eliberat.

Fetele nu s-au putut întoarce acasă. Ele au fost renegate de părinţii lor, din cauza credinţei în Isus. Unchiul N. şi-a pierdut slujba de şofer-furnizor când s-a descoperit că el era cel care a condus fetele spre Isus şi le-a ajutat. VOM l-a ajutat pe Unchiul N. oferindu-i o maşină de lucru ca să le poată îngriji şi sprijini pe fete. De asemenea le-a asigurat pe fete că vor avea toate lucrurile necesare pentru a trăi şi a învinge în noul loc.

Va rog insistent, rugaţi-vă pentru aceste trei surori, şi pentru ca unchiul lor să continuie lupta pentru credinţă, bazându-se pe dragostea Tatălui.
Sursa:www.pasi.ro

Știre preluată de pe www.pasi.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni