Misionar corean va fi executat public pentru credinta
Adăugată de user necunoscut in 26/10/2007, citită de 6.830 ori
Autor: Anonim, Categorie: Misiune
Misionar corean va fi executat public pentru credinta
Son Jong Nam a fost ofiţer în armata Coreii de Nord. Soţia sa era gravidă când a fost lovită în stomac de reprezentanţi ai poliţiei secrete şi a pierdut sarcina. Son Jong Nam a fugit în China. Acolo a devenit creştin şi se pregătea să se întoarcă în ţara sa pentru a vesti Evanghelia. Dar l-au prins chinezii şi l-au extrădat în Coreea de Nord. Acolo a fost condamnat la 3 ani închisoare pentru participarea în activităţi creştine ilegale. După ispăşirea pedepsei a fugit din nou în China, pentru a continua pregătirea în vederea întoarcerii în Coreea ca misionar. Când în cele din urmă a revenit în Coreea de Nord, Son Jong Nam a fost arestat şi acum va fi executat public.

Acestea sunt ultimele informaţii deţinute despre Son Jong Nam. Starea sa actuală nu se cunoaşte, informaţiile scurgându-se dificil din Coreea de Nord.

Vocea Martirilor are mai multe informaţii pe site-ul lor (www.persecution.com). Până acum s-au strâns scrisori de suport (peste 4 mii). De asemenea ne putem ruga pentru Son Jong Nam.

Știre preluată de pe dorupope.com
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni