Partasie divina
Adăugată de user necunoscut in 06/10/2007, citită de 1.583 ori
Autor: Anonim, Categorie: Evenimente
Vineri seara, în 05 09 2007, a avut loc la Biserica Betania din Deva o seara de rugaciune prelungită, împreuna cu o parte din membrii celorlalte doua biserici penticostale din oraş.
A fost o seara de părtăşie înalţătoare, în timpul careia toţi participanţii au simţit prezenţa Tatălui Ceresc şi a Duhului Sfânt în Adunare.
O contribuţie deosebită la această atmosferă de sublim a avut-o şi prezenţa unui grup de cântăreţi din Marghita, prin care Dumnezeu a lucrat în mod deosebit, atât prin melodiile prezentate care au electrizat sala, cât şi prin mărturisirea unui frate din grup, la inima căruia Dumnezeu a lucrat, smulgându-l din lumea de păcat, mărturisire care, sunt sigură, a avut un impact deosebit asupra tinerilor din Adunare.
S-au făcut rugăciuni pentru bolnavi, pentru familiile cu situaţii materiale precare, pentru zidirea bisericii.
De mult timp, nu am mai simţit o bucurie aşa de mare în mijlocul fraţilor!
Fratele păstor ne-a asigurat că o astfel de manifestare, cu participarea celorlalte două biserici penticostale, şi nu numai, va deveni o permanenţă.
Mulţumesc Părintelui Ceresc că mi-a creat oportunitatea de-a mă simţi atât de bine în mijlocul fraţilor mei de credinţă, şi-L rog pe Bunul Dumnezeu să facă o trezire spirituală în oraşul meu, şi rugăciunile fraţilor, în acest sens, să ajungă la Tronul Divin.
Domnul să dea biruinţă tuturor care muncesc pe Ogorul Evangheliei!


Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni