Lideri ai bisericilor in case din China retinuti
Adăugată de user necunoscut in 13/09/2007, citită de 4.888 ori
Autor: Anonim, Categorie: Misiune
Lideri ai bisericilor in case din China retinuti
Opt lideri ai bisericilor in case au fost retinuti luna trecuta potrivit raportului din 24 august furnizat de China Aid Association.

Unul din lideri a fost arestat iar alti doi au fost raniti in timpul unui raid efectuat in timpul serviciului de inchinare din 19 august, in Jianhu, Jiangsu. Aceasta biserica a mai fost atacata anul acesta in luna iulie in timpul unui program de scoala duminicala pentru copii.

In 21 august sapte lideri bisericesti au fost retinuti in timpul serviciului religios dintr-o casa, in satul Leizhiwa, Inner Mongolia. Patru pastori din provincia Liaoning, Qin Tao (29), Wang Cong (34), Wang Shengjun (34), si Wang Youjun (47), impreuna cu trei lidere crestine din Inner Mongolia au fost dusi la Biroul Local de Securitate Publica. Conform ultimului raport toti se afla inca in detentie.

Rugati-va ca liderii bisericesti sa fie eliberati. Rugati-va ca Dumnezeu sa le dea oportunitatea chiar si in perioada de detentie sa impartateasca Evanghelia pentru care au de suferit (Coloseni 4:2-3). Rugati-va ca Dumnezeu sa continue sa scoata lideri bisericesti care sa slujeasca in congrergatiile ale caror pastori sunt arestati.

Știre preluată de pe www.resursecrestine.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni