A 39-a Conventie a Bisericilor Romane Penticostale din SUA si Canada
Adăugată de user necunoscut in 31/08/2007, citită de 6.805 ori
Autor: Anonim, Categorie: Evenimente
A 39-a Conventie a Bisericilor Romane Penticostale din SUA si Canada
Cu aproape 40 de ani in urma, un grup de frati si surori din Chicago si din alte state organizau pentru prima data o intalnire in care prioritatea numarul unu si scopul principal era sa se inchine lui Dumnezeu si sa Il glorifice. In primii ani nu erau multi; putini romani stiau despre acest eveniment, care insa mai tarziu ajunge sa atinga un numar de 5000 de credinciosi penticostali.
Pentru romanii penticostali din America si Canada este cel mai mare eveniment ce are loc in fiecare an, in primul weekend din luna Septembrie.
Chicago este locul in care se va tine cea mai mare conferinta din America si Canada. In jur de 5000 de romani vor fi prezenti la aceasta conventie…
Secretarul conventiei este Cristian Ionescu, pastorul Bisericii „Elim” din Chicago.
Tema conventiei pentru anul acesta este PORUNCA IUBIRII. Vineri 31 August, va avea loc primul serviciu divin al deschiderii conventiei, incepand cu ora 18:00.
Sambata 1 Septembrie, de la ora 10:00, va avea loc prima sesiune pe diferite teme; de la ora 11:00 va avea loc a doua sesiune, apoi de la ora 13:00 a treia sesiune, si incepand cu ora 15 va avea loc „Concursul Biblic al Tinerilor”.
Sambata seara, de la ora 15:30, incepe al doilea serviciu al Conventiei.
Duminica dimineata, 2 Septembrie, de la ora 9:00 va avea loc al treilea serviciu iar de la ora 15:30 va avea loc al patrulea si ultimul serviciu al conventiei. Urmeaza ca in 3 Septembrie, incepand cu ora 10:00 sa aibe loc picnicul conventiei, in parcul Peterson.


Știre preluată de pe www.resursecrestine.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni