Incalzirea globala este si vina mea
Adăugată de user necunoscut in 27/07/2007, citită de 3.163 ori
Autor: Anonim, Categorie: Evenimente
Incalzirea globala este si vina mea
Sub genericul Incalzirea globala este si vina mea, echipa condusa de Catalin Dupu realizeaza pana la finele anului o campanie de lupta impotriva incalzirii globale la care se va implica si biserica, pe langa ONG-uri.

Pe siteul www.catalindupu.ro veti gasi clipuri gratuite cu tema aleasa.

Iata o scurta analiza:
Biblia si încãlzirea globalã

Dincolo de codul rosu si portocaliu, dincolo de dezbateri fãrã de sfârsit, cãldura excesivã si-a fãcut culcus si la noi, având urmãri catastrofale. Numãrul persoanelor decedate trece de 20!
Cauza? Cea generalã poartã denumirea de încãlzirea globalã. Cea particularã: atutidinea personalã.
Ce a adus si va dezvolta aceastã încãlzire globalã? Temperaturi extrem de ridicate, mai putine produse alimentare, distrugerea vegetatiei, fenomene ale naturii extrem de periculoase, inundatii, boli, distrugerea faunei, sãrãcie, scãderea populatiei, si, si , si... Concluzia: nefericire.
Chiar Domnul Iisus Hristos spune: Un neam se va scula împotriva altui neam si o împãrãtie împotriva altei împãrãtii; si, pe alocurea, vor fi cutremure de pãmânt, foamete si epidemii. Dar toate aceste lucruri nu vor fi decât începutul durerilor. Matei 24.7-8.
Biblia prezintã deslusit cã viaþa pe pãmânt va merge din rãu în mai rãu.
Clar lucru, toate acestea sunt semnele ce anuntã rãspicat Venirea Domnului! Vegheati, deci, cãci nu stiti ziua, nici ceasul în care va veni Fiul omului. - Matei 25:13 Mai este ceva de fãcut?
Ce înseamnã aceste cuvinte pentru situatia actualã? Încã mai putem realiza ceva! Economiseste apa, economisedte elecricitatea, protejeazã vegetatia, planteazã o floare - un pom, spune nu poluãrii industriale, spune nu poluãrii urbane, roagã-te Domnului sã dea trezire celor pãcãtosi si chibzuintã crestinilor, spune-le si altora despre acest mare pericol.
Categoric, situatia globalã ne cheamã, potrivit Bibliei, sã spunem cã Timpul este aproape! Când poþi discuta despre Dumnezeu, dacã nu acum când vremea are valente apocaliptice?
Întreabã-ti aproaple: Cât mai vrei sã trãiesti si cum? Fãrã Isus...
De ce încãlzirea globalã este o gresealã... globalã? Am folosit resursele Pãmântului fãrã a pretui Viata. Viata mea, a familiei si a celor din jur. Am dat frumusetea Vietii pe succesul de o clipã.
Dar vestile bune sunt la Domnul!
Cuvintele din vechime ne întãresc Speranta:
Nu le va fi foame, nici nu le va fi sete; nu-i va bate arsita, nici soarele; cãci Cel ce are milã de ei îi va cãlãuzi si-i va duce la izvoare de ape.
Bucurati-vã, ceruri! Veseleste-te, pãmântule! Izbucniti în strigãte de bucurie, muntilor! Cãci Domnul mângâie pe poporul Sãu si are milã de nenorocitii Lui. - Isaia 49:10, 13
În Dumnezeu noi ne încredem!

Știre preluată de pe www.catalindupu.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni