KGB si Biserica
Adăugată de user necunoscut in 09/07/2007, citită de 6.918 ori
Autor: Anonim, Categorie: Misiune
KGB si Biserica
Regimul trasnistrian nu tine cont de lege, este implicat in multe activitati ilicite printre care spalare de bani, prostitutie si contrabanda cu arme. Regimul transnistrian exista datorita sprijinului politic si militar al Rusiei. Criticii afirma ca regimul este corupt si abuziv in ceea ce privesc drepturile omului, aici fiind inclusa si persecutia bisericii.

Cu toate acestea, crestinii continua sa se exprime deschis. De peste 10 ani, membrii bisericii Isus Hristos Mantuitorul din Tiraspol, au facut tot posibilul pentru a aduce lumina in acest intuneric si mediu corupt.

In acest sens, biserica se implica in lucrarea cu copiii orfani, centrele de reabilitare a adultilor si detinutii locali. In ciuda binelui pe care il face, biserica este tinta regimului transnistrian.

Pastorul Yurii Semeniuk declara ca agentii KGB, alaturi de alti oficiali sunt adesea prezenti la slujbele de inchinare. El afirma ca este adeseori anchetat si interogat timp de 4-5 ore. El are nevoie de permisiune pentru a predica si tine slujba. El nu poate predica decat ce considera ei ca este bine. Pastorul afirma ca in cazul in care membrii refuza sa ofere mita oficialitatilor, sunt amenintati cu false acuzatii de terorism. Regimul se simte amenintat de crestinii evanghelici.
Membrii bisericii fac un apel crestinilor de pretutindeni sa se roage pentru ei si sa faca presiuni asupra regimului transnistrian pentru ca acesta sa puna capat ostilitatilor.

Știre preluată de pe www.alfanet.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni