Asistente crestine acuzate de blasfemie
Adăugată de user necunoscut in 18/06/2007, citită de 5.280 ori
Autor: Anonim, Categorie: Misiune
Asistente crestine acuzate de blasfemie
Angajati crestini ai spitalului Institutului de Stiinte Medicale Pakistaneze, din Islamabad, sunt acuzati de blasfemie, potrivit raportului din 1 iunie al Aliantei Tuturor Minoritatilor Pakistaneze. In 17 mai, asistente musulmane au gasit citate din Coran afisate pe un panou si au comunicat celor din administratia scolii de asistente ca raspunzatoare pentru aceasta sunt asistentele crestine. In 1 iunie musulmanii au demonstrat impotriva crestinelor si au solicitat ca ele sa fie acuzate de blasfemie. Ca raspuns, administratia scolii a facut o plangere. Directorul scolii, domnul Stella, a fost suspendat impreuna cu patru asistente studente. Toti cei cinci au negat orice amestec in actele de vandalism.

Rugati-va ca toate acuzatiile impotriva acestor femei crestine sa fie retrase. Rugati-va ca ele sa ramana ferme in fata acestor acuzatii false. Rugati-va ca ele sa demonstreze dragostea si compasiunea lui Hristos chiar fata de cei ce sunt impotriva lor (Romani 12:17-21).

Știre preluată de pe www.resursecrestine.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni
Iosua 24:15 Şi dacă nu găsiţi cu cale să slujiţi Domnului, alegeţi astăzi cui vreţi să slujiţi: sau dumnezeilor cărora le slujeau părinţii voştri dincolo de râu, sau dumnezeilor amoriţilor, în a căror ţară locuiţi. Cât despre mine, eu şi casa mea vom sluji Domnului.”