Pastor arestat in India
Adăugată de user necunoscut in n/a, citită de 4.025 ori
Autor: Anonim, Categorie: Misiune
Pastor arestat in India
Pastorul Kunal Pariacha, un evanghelist de la Misiunea Evanghelica Indiana, a fost atacat de un grup de militanti ai gruparii Siva Sena Hindu, in satul Narayanpur, Madhya Pradesh, in timp ce se pregatea sa ruleze filmul "Isus" in seara zilei de 14 mai. Militantii l-au batut pe pastorul Pariacha si l-au tarat la sectia locala de politie unde a fost inregistrata impotriva sa o plangere conform Sectiunii 153 din Codul Penal Indian si Sectiunii 4 din Actul de Libertate Religioasa Madhya Pradesh. A fost adus in fata Curtii în 15 mai dar a fost refuzata cautiunea.

Dr. Joseph D'souza, presedinte la All India Christian Council, a trimis o scrisoare deschisa liderilor indieni, cerand sa se ia atitudine în fata persecutiilor crescande impotriva crestinilor din natiune.

Rugati-va ca toate acuzatiile impotriva pastorului Kunal sa fie retrase iar el sa fie eliberat. Rugati-va ca această persecuaie impotriva lui sa fie un imbold pentru credinta lui (Faptele Apostolilor 4:29 -31). Rugati-va ca Dumnezeu sa dea posibilitatea credinciosilor indieni sa proclame Evanghelia chiar si in suferinta (2 Timotei 4:16-18).

Știre preluată de pe www.resursecrestine.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni