Proiectul Nicolae Moldoveanu la final!
Adăugată de Softy in 24/09/2024, citită de 717 ori
Autor: echipa Resurse Creștine, Categorie: Resurse Creștine
Proiectul Nicolae Moldoveanu la final!
Am ajuns la finalul proiectului Nicolae Moldoveanu de pe Resurse Creştine!
 
Toate cele peste 8000 de compoziții cântǎri text sunt adăugate și corectate pe site, alături de partiturile aferente.
De asemenea avem peste 3800 de cântări audio cântate de autor, iar alte peste 570 cântări cântate de alți interpreți.
La psalmi avem și negative (cum ar fi cele de aici) și PowerPoint!
 
Sunt încă 3626 de cântări necântate, pe care am dori să le avem, pentru ca oricine să poată învăța să cânte aceste comori pe care Dumnezeu ni le-a transmis prin intermediul fratelui Niculiță. Dacă doriți să ne ajutați cu aceste cântări, vă rugăm să ne contactați.
 
Vă invităm să citiți și biografia fratelui Nicolae Moldoveanu de pe site, pentru a afla mai multe despre acest titan al credinței si cântării creștine românești.

Dorim să le mulțumim celor 17 persoane care s-au implicat cu dăruire în acest proiect, unii dintre ei petrecând și opt ore pe zi adăugând materiale pe site.
Ne rugăm ca Dumnezeu să le răsplătească toată munca și efortul depus în atingerea acestui obiectiv major.

Punem mai jos cuvintele unuia dintre colaboratorii noștri despre proiect:

Totul a început undeva în februarie 2023 , când regăsindu-mă cu unchiul meu, după ani in care nu ne-am intersectat, mi-a povestit despre resursecreștine. Atunci a început a se naște un gând de a corecta măcar un volum din cântările lui Moldoveanu, neștiind câte sunt in total. L-am rugat pe fratele Sami Martalogu, din biserica de la noi, sa îmi dea o carte și el mi-a dat toate volumele în PDF. De acolo am început să corectez și să aranjez pe volume, ceea ce era scris pe resurse, în paralel, căutând frați și surori care să ajute la scris. Am trecut prin descurajări, piedici, momente în care nu mai scria nimeni, dar am lăsat în mâna Domnului și EL a purtat de grijă. Sora Daniela Moldoveanu ne-a încurajat și, la început când ne-a spus că vor fi și piedici, nu am crezut, ca mai apoi sa vedem cum veneau piedicile chiar din casa noastră și chiar din biserica noastră. Mulțumim Domnului că ne-a dat răbdare și am văzut mai departe mâna Lui. Am contactat mulți utilizatori prin mesaje pe site, dar nu prea aveam izbândă, până într-o zi din noiembrie 2023, când i-am scris Alexandrei. Ea avea câteva cântări scrise pe resurse. A fost de acord imediat, ca mai apoi sa ne spună că ea se ruga Domnului să îi dea ceva de lucru de acasă și, lucrarea cu Moldoveanu, a fost ca un răspuns pentru ea. La fel și ea a trecut prin greutăți și chiar a zis de câteva ori că se lasă, dar noi nu am crezut. Ea a scris in jur de 3500 din totalul cântărilor. Mulțumim lui Dumnezeu că ne-a binecuvântat și ne-a ajutat să vedem mâna Lui în toate. Mulțumim și celorlalți din echipa resursecrestine.ro că ne-ați sprijinit cu tot ce a fost nevoie din punct de vedere tehnic și nu vrem să ne oprim aici.

Proprietarul site-ului ebookuri.ro a acceptat să punem cărțile în format electronic, mai rămâne să definitivăm discuțiile cu fondatorii asociației CÂNTĂRILE HARULUI.

NE RUGĂM DOMNULUI SĂ NE DEA BIRUINȚĂ MAI DEPARTE ÎN RĂSPÂNDIREA ȘI ȚINEREA ÎN VIAȚĂ A UNOR CÂNTĂRI CARE POT ZIDI, CERCETA, ÎMBĂRBĂTA SUFLETE.

DOMNUL SĂ FIE SLĂVIT!

---------------------------------------------------

Suntem o echipă de frați și surori, care am avut dorința de a scoate la lumină Cântările Harului, primite de la Domnul și scrise de fratele Nicolae Moldoveanu.
Aceste cântări se regăsesc acum integral, text și partitură, pe site-ul Resurse Creștine. 
Totul a început din dorința de a face unele corectări pentru ca textul să corespundă cu cel din carte, apoi lucrurile au luat amploare, ajungându-se la un total de peste 8000 de lucrări transcrise. 
Este vorba despre cele 18 volume Cântările Harului, 2 volume Cântările Domnului, Cântările Psalmilor și Cântările Bibliei. 
Pentru fiecare din noi a fost o călătorie cu adevărat frumoasă. A fost o mare binecuvântare să descoperim valoarea și profunzimea acestor cântări. Ne-am simțit mai aproape de Dumnezeu prin exemplul frumos și demn de urmat lăsat fratele Nicolae Moldoveanu, care a știut să prefacă toată suferința și tristețea în cântare și bucurie. 
Îi mulțumim sorei Daniela Moldoveanu pentru tot sprijinul acordat. 
Domnul să aducă cercetare peste toți cei ce vor citi sau cânta aceste comori.

 

Dorim să le mulțumim tuturor celor care de-a lungul celor aproape 19 ani de existență a Resurse Creștine, au adăugat sau corectat atâtea resurse pe site. Împreuna cu Dumnezeu și cu voi toți putem face lucruri mari pentru lărgirea Împărăției lui Dumnezeu.


Știre preluată de pe stiri.resursecrestine.ro
Dumnezeu să binecuvânteze întreaga echipă Resurse creștine!
Adăugat în 26/09/2024 de Alexandra1989
Fiti binecuvintati!- toti cei care ati contribuit la realizarea acestei mari lucrari !Excelenta ideie si aplicatie.Multumesc frumos.
Adăugat în 27/09/2024 de sanda_tulics
Opțiuni