Cursul de vară Jubilate (19-23 august 2024, Suceava)
Adăugată de dan4net in 13/04/2024, citită de 1.226 ori
Autor: Fundatia Jubilate, Categorie: Anunțuri
Cursul de vară Jubilate (19-23 august 2024, Suceava)
Ce este nou la Cursul de vară în anul acesta?
 
Cursul de vară Jubilate 2024 se va desfășura într-o nouă locație. Acum avem loc pentru mai mulți cursanți. Puteți veni într-un spațiu frumos, luminos, cu aer condiționat, cu multe săli pentru cursuri. O să ne bucurăm de mâncare proaspătă, gătită de bucătarul Centrului.  În acest an, perioada cursului va fi de cinci zile. Vârsta minimă de participare este de 18 ani. Oferim burse care îți vor acoperi toate cheltuielile.  Cu bursă, poți veni la Curs fără să scoți niciun bănuț din buzunar!
 
Din anul 2016, înscrierile pentru Cursul de vară s-au încheiat prea repede. De atunci, încercăm să împlinim nevoia de a putea veni mai mulți la curs, dar în mare parte, lipsa de spațiu ne-a împiedicat. În 2024, ne bucurăm să facem pasul cel mai îndrăzneț de până acum.  Am găsit o locație care împlinește multe nevoi ale cursului și facem o schimbare de locație. Astfel putem primi încă 40 de cursanți!  
 
Vă invităm cu drag la Cursul de vară Jubilate la Centrul Emaus-Impact din Salcea-Plopeni, jud. Suceava, locație care este chiar lângă Suceava.
Perioada cursului este de luni, 19 august, până vineri, 23 august 2024.
 
Scopul Cursului de vară este echiparea slujitorilor din biserici în domeniul muzicii și închinării. Oferim o paletă largă de cursuri opționale.
 
În plus, ne vom bucura împreună de un timp de închinare zilnic, de cursuri în plen, cor și altele.
 
Cazare
 
Odată cu această schimbare, a trebuit să renunțăm în parte la ofertă de cazare în aceeași locație.  Avem speranța ca în viitor să putem oferi cazare de toate felurile și pentru toate bugetele, dar în anul acesta putem oferi cazare doar în două camere mari.
 
Camera fetelor este de 22 de paturi.
Camera băieților este de 26 de paturi.
Avantajele cazării la Emaus Impact sunt: prețul mic pentru cazare (27 lei/noapte), faptul că vom fi împreună în același loc frumos, nou, cu aer condiționat.
 
Dar dacă știți că aveți probleme cu somnul, puteți căuta locuri de cazare în apropiere. Există multe posibilități de cazare în zonă.
 
Pe site-ul sursă găsiți orarul, prezentarea profesorilor și descrierea cursurilor opționale oferite. Sunt posibile mici schimbări.
Deasemenea și informații despre burse și alte detalii legate de însriere.

Înscrierile pentru Cursul de vară vor începe în 29 mai, la ora 18. Câștigarea unei burse îți asigură locul la Centrul Emaus Impact și din 20 mai poți sta liniștit. Nu rata ocazia!
 
 

Știre preluată de pe www.jubilate.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni