C. S. Lewis unboxed (19-20 aprilie 2024 - Oradea)
Adăugată de dan4net in 21/03/2024, citită de 1.195 ori
Autor: BBSO & CBEE, Categorie: Evenimente
C. S. Lewis unboxed (19-20 aprilie 2024 - Oradea)

Un eveniment organizat de Connect:BBSO în colaborare cu Colegiul Biblic Est-European (CBEE).

19-20 APRILIE 2024

Vom aborda trecerea lui C.S. Lewis de la ateism la creștinism și modul în care putem folosi poveștile pentru a vorbi despre credință.

Prin dezbateri și ateliere practice, participanții vor explora teme centrale în gândirea lui C.S. Lewis, precum problema răului, argumentul moral pentru existența lui Dumnezeu și rolul alegoriei în spiritualitatea creștină.

Invitat special: Dr. Jerry Root

Jerry Root are în egală măsură experiența terenului de fotbal și a cărților. Root este profesor emerit al faimosului Wheaton College și profesor invitat la Biola University, Talbot Graduate School of Theology, precum și la Moody Bible Institute.

Predă cursuri despre C.S. Lewis și a conferențiat la 78 de universități, din 18 țări diferite, despre acest remarcabil scriitor și apologet creștin britanic.

De altfel, a scris nouă cărți și un număr considerabil de articole despre C.S. Lewis și pe teme legate de evanghelizare. A studiat la Talbot Graduate School of Theology și și-a obținut doctoratul în teologie la Oxford Center for Mission Studies.

În studenție, a fost jucător de fotbal american și pasionat de lupte libere, deținând 7 premii sportive universitare. Gândul lui călăuzitor este:

„Faptul că Îl iubesc pe Isus este lucrul cel mai important.”

Jerry Root este invitatul Colegiului Biblic Est-European din Oradea pentru conferința C.S. Lewis organizată împreună cu Biserica Baptistă Speranța Oradea, în aprilie 2024.

 

Detalii pe site-ul sursă.


Știre preluată de pe www.bbso.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni