Anotimpuri cu Dumnezeu - Adelina Vlașin
Adăugată de adelina.vlasin in 24/02/2024, citită de 2.462 ori
Autor: Adelina Vlașin, Categorie: Recenzii cărți
Anotimpuri cu Dumnezeu - Adelina Vlașin

Viața de credință cunoaște sezoane. Unele înseamnă soare și raze calde. Altele sunt furtunoase și reci. În fiecare sezon Îl cunoaștem pe Dumnezeu prin atributele Sale, pe care ni le descoperă în cele mai complexe situații. Cea mai mare nădejde pe care o avem în El este că promisiunile Lui rămân în picioare indiferent de anotimpurile vieții noastre. Și ne-a promis: „nicidecum n-am să te las, cu niciun chip nu te voi părăsi.” (Evrei 13:5b)

Acest volum a fost scris în anii în care începeam să descopăr persoana lui Dumnezeu, prin lumina experiențelor personale în care mi-a fost alături. Dar și prin comunitatea în care El m-a așezat, prin biserică și oameni inspirați de Duhul Său. Însă Cuvântul Lui, Biblia, a fost harta prin care L-am descoperit în toată splendoarea și gloria. Mi-a dat „pacea lui Dumnezeu, care întrece orice pricepere” (Filipeni 4:7), în circumstanțe mai mult sau mai puțin fericite.

M-a învățat că „toate lucrurile lucrează împreună spre binele celor ce iubesc pe Dumnezeu ” (Romani 8:28), așadar am știut în orice vreme că El cunoaște mai bine decât mine care e imaginea finală, pe când eu vedeam doar o singură piesă de puzzle. Scopul pentru care ne-a creat este acela de a-L glorifica pe El cu toată ființa noastră. Inevitabil, lumea din jurul nostru va fi atinsă de manifestarea lucrării Sale în noi. Și aceasta a fost și este și dorința mea. Așadar, am spus prin versuri cine este Dumnezeu, ce a făcut și ce mai poate face pentru mine și pentru cei ce Îl caută sincer. Tot Dumnezeu le-a făcut o cale și au ajuns în mâinile celor despre care El știa că au nevoie să fie încurajați.

Mi-a arătat că este lucrarea și darul Lui pentru mine, de aceea mereu a deschis o ușă, prin oameni dedicați slujirii Împărăției Lui, ca aceste rânduri să curgă mai departe decât m-aș fi gândit vreodată. Îi mulțumesc că mi-a făcut parte de privilegiul de a spune lumii despre caracterul și persoana Lui indiferent de anotimpurile vieții! Când Îl întâlnești cu adevărat și experimentezi transformarea pe care o face Duhul Sfânt în viața ta, vrei să spui tuturor. Eu asta am făcut. Eu asta fac!

Pentru comenzi puteți trimite email sau mă puteți contacta pe facebook.


Știre preluată de pe www.facebook.com
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni