Marșul Apărătorilor Credinței - Ediția a-II-a - 7 octombrie 2023
Adăugată de dan4net in 01/10/2023, citită de 3.847 ori
Autor: Toni Berbece, Categorie: Evenimente
Marșul Apărătorilor Credinței - Ediția a-II-a - 7 octombrie 2023

1. Ne strângem pe 7 Octombrie pentru copiii noștri. O națiune care nu-și protejează copiii, chiar cu prețul vieții, este o națiune care își frânge singură destinul. România deja pierde prin avort 400 de copii/zi, iar deficitul este de aproximativ 1.000 de oameni/lună (pierdem cât un orășel/an). La împuținarea neamului Românesc adăugăm distrugerea morală a propriilor copii. Ce "păstram" în viață ajunge, din păcate, pradă imoralității, drogurilor și ideologiilor drăcești. Se cunoaște faptul că la porțile morale ale României bat cei care distrug deja destinele pruncilor lor și îi vânează și pe ai noștri. Acest neam este un neam creștinesc, fac apel la conștiința creștină de a nu lăsa mințile fragede ale copiilor noștri pe mâna unor oameni care trec peste orice simț moral pentru poftele lor imorale. Cum putem noi să le facem rău propriilor copii când Hristos a zis despre ei în Matei 18:10 : "Feriți-vă să nu defăimați nici măcar pe unul din acești micuți; căci vă spun că îngerii lor în ceruri văd pururea fața Tatălui Meu, care este în ceruri."? Ne vedem pe 7 Octombrie pentru copiii noștri!

2. Ne strângem pe 7 Octombrie pentru protecția credinței creștine, înghesuită tot mai mult în colțul societății de către oameni care acuză Scriptura de "limbaj instigator la ură". A ajuns mesajul moralist și de conservare a societății să fie considerat ca fiind un mesaj al urii. Deja sunt predicate cu greu texte majore din Scriptură, deja intră sub incidența legii anumite teme morale, prăpastia dintre Stat și Biserică se adâncește tot mai mult, dar nu administrativ, ci moral. Suntem chemați să ne apărăm dreptul de a predica toată Evanghelia cum spunea și Apostolul Iuda: "…m-am văzut silit să vă scriu ca să vă îndemn să luptaţi pentru credinţa care a fost dată sfinţilor o dată pentru totdeauna (Iuda 1:3)". Mai nou, tribunale omenești vor să ne oblige să binecuvântăm ceea ce Biblia ne interzice și numește “lucruri neîngăduite” venite dintr-o “minte blestemată”.

3. Ne strângem pentru a ne plânge păcatele și pentru a ne căi de ele la nivel național, după cum spunea Daniel: "Si mi-am întors fața spre Domnul Dumnezeu ca să-L caut cu rugăciune și cereri, postind în sac și cenușă. M-am rugat Domnului Dumnezeului meu și I-am făcut următoarea mărturisire: "Doamne Dumnezeule mare și înfricoșat, Tu, care ții legământul și dai îndurare celor ce Te iubesc și păzesc poruncile Tale! Noi am păcătuit, am săvârșit nelegiuire, am fost răi și îndărătnici, ne-am abătut de la poruncile și orânduirile Tale."" Asta vom face și noi cu zecile de mii și astfel vom abate mânia lui Dumnezeu de la acest popor îndărătnic, care cu crucea într-o mână, săvârșește cu sete nelegiuirea cu cealaltă. Nu sta nepăsător, războiul ne bate la uși, imoralitatea ne intră în școli și în inimile copiilor, jugul robiei financiare devine tot mai greu, amenințări cu potențiale cutremure și alte pericole ne pasc din cauza nelegiuirilor noastre. România are nevoie de mijlocitori, vei fi unul dintre ei?

Cu prețuire, Toni Berbece


Știre preluată de pe www.facebook.com
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni