Apel Urgent la Rugăciune
Adăugată de dan4net in 23/04/2023, citită de 3.519 ori
Autor: Radio Vocea Evangheliei Timisoara, Categorie: Anunțuri
Apel Urgent la Rugăciune

Şi după ce a zis aceste vorbe, le-a arătat mâinile şi coasta Sa. Ucenicii s-au bucurat când au văzut pe Domnul. Isus le-a zis din nou: „Pace vouă! Cum M-a trimis pe Mine Tatăl, aşa vă trimit şi Eu pe voi.” (Ioan 20:20-21)

HRISTOS A ÎNVIAT!

Dragi frați și surori, ne adresăm dumneavoastră, cu un APEL la rugăciune:

În perioada următoare se vor analiza în comisiile parlamentare mai multe legi care au o importanță covârșitoare pentru viitorul copiilor noștri și al țării noastre. Conștienți de responsabilitatea pe care o avem de a veghea și de a mijloci înaintea lui Dumnezeu - în calitate de părinți, bunici, credincioși simpli sau slujitori ai Cuvântului lui Dumnezeu - inspirați de exemplul străjerului din Ezechiel 33:1-9, vă chemăm la post și rugăciune pentru următoarele inițiative legislative:

1. Proiectul legilor învățământului preuniversitar si universitar care prevede, pe de o parte, obligația școlilor de a promova diversitatea pe criterii de orientare sexuală, iar pe de alta, îngrădirea sau chiar eliminarea educației religioase din școli, inclusiv respingerea cerinței ca religia să poată fi disciplină opțională la Bacalaureat. De asemenea, sunt presiuni mari pentru eliminarea cerințelor de a respecta specificul cultului fondator în școlile confesionale.

2. Proiectul de lege privind organizarea activității de prevenire a separării copilului de familie, un proiect important din care trebuie eliminate orice ambiguități care lasă loc interpretărilor ce ar putea conduce la preluarea abuzivă a copiilor și separarea de părinții lor, așa cum se întâmplă în alte țări. În acest timp în care copiii născuți sunt supuși unor atacuri asupra gândirii și sufletului lor, copiii nenăscuți care sunt încă în pântecele mamelor lor au devenit ținta mai multor ONG-uri care exercită presiuni asupra instituțiilor statului pentru finanțarea avortului din bani publici. În fața acestor amenințări, vă chemăm să ne unim în rugăciune și să mijlocim:

- Pentru parlamentari și pentru factorii decidenți în formularea acestor legi, ca să aibă înțelepciune, putere, curaj, credință și teamă de Dumnezeu, ca să voteze legi care să protejeze țara noastră de păcat, de abuzuri și de nedreptăți și care să îl onoreze pe Dumnezeu.

- Pentru profesorii care influențează gândirea copiilor și care vor trebui să aplice aceste legi.

- Pentru părinți, ca să își înțeleagă mandatul de a implementa valorile și credința creștină în mintea și inima copiilor cu care Dumnezeu i-a binecuvântat.

- Pentru copiii noștri care sunt atât de expuși la informații toxice și care sunt miza acestor legi, Dumnezeu să-i ocrotească și să pună credință în inimile lor.

- Pentru credincioși responsabili care să se implice și să ia atitudine atât în rugăciune și post, cât și în declarații publice care să susțină valorile Scripturii.

- Ne rugăm pentru pocăința României, pentru întoarcere la Dumnezeu, la Scriptură.

- Ne rugăm pentru Biserica din România, ca să fie sare și lumina într-o perioadă a întunericului.

Îi îndemnăm cu dragoste pe toți creștinii, ca în măsura limitelor impuse de starea sănătății, să aleagă o zi de post în fiecare săptămână, până la vacanța parlamentară, 1 iulie 2023, pentru a mijloci înaintea lui Dumnezeu pentru aceste cauze.

Vă mulțumim și ne rugăm ca Dumnezeu să vă răsplătească și să vă binecuvânteze!

Cu dragoste în Hristos, slujindu-L pe El împreună,

Ioan FILIP, Președintele Cultului Creștin Penticostal din România

Cornel HAUREȘ, Președintele Uniunii Bisericilor Creștine după Evanghelie din România

Paul NEGRUȚ, Vicepreședinte cu Educația, Uniunea Bisericilor Creștine Baptiste din România

Mesaj transmis de Radio Vocea Evangheliei Timișoara


Știre preluată de pe m.facebook.com
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni