Proiectul „Împreună”
Adăugată de dan4net in 01/01/2023, citită de 7.766 ori
Autor: Cultul Creștin Penticostal din România, Categorie: Resurse Creștine
Proiectul „Împreună”

Dragi credincioși,

Pentru anul 2023, vă invit să facem o investiție valoroasă pentru suflet: să petrecem zilnic un timp de calitate cu Domnul, dar să facem aceasta într-un mod sincronizat, împreună, într-o legătură spirituală cu credincioșii români de pretutindeni.

Așadar, vă invit să citim încă odată Biblia în întregime, folosind un plan care include zilnic un text din Vechiul Testament, unul din Noul Testament precum și o selecție din cărțile poetice, Psalmi și Proverbe. (vezi detalii despre planul de citire pe site-ul sursă).În plus, în fiecare zi vom avea posibilitatea să interacționăm pe pagina de internet www.ProiectulImpreuna.ro , unde fiecare este binevenit să împărtășească ceea ce i-a vorbit Domnul în timpul de părtășie cu El.

De asemenea, știu că rugăciunea are un impact extraordinar atunci când este făcută în unitate. De aceea, în paralel cu citirea sincronizată a Scripturii, vă îndemn ca zilnic să aducem înaintea tronului de îndurare al lui Dumnezeu motive concrete de mijlocire pentru națiunea noastră.  Vom comunica în fiecare zi motive de rugăciune actualizate, astfel încât să ne rugăm „cu toții într-un glas”.

În prima zi de joi a fiecărei luni din anul 2023 vă invit să postim împreună. În acele zile, ne vom smeri inima înaintea lui Dumnezeu și vom cere ca îndurarea Lui să se reverse peste națiunea noastră. Ne vom mărturisi păcatul nostru și al națiunii, vom mijloci pentru autorități, vom ridica un scut al mijlocirii peste țara noastră și ne vom dedica să Îi slujim cu credincioșie în această generație. ​ Înainte ca Dumnezeu să facă o lucrare nouă, El și-a stârnit mai întâi poporul la rugăciune și post, la întoarcerea la Cuvânt.

Dacă vom citi împreună, ne vom ruga împreună și vom posti împreună, să ne așteptăm la lucruri mari împreună. Haideți ÎMPREUNĂ, așa cum erau ucenicii în ziua Cincizecimii. Nici nu ne putem imagina azi ce impact va avea o biserică unită în studierea Cuvântului, în rugăciune și în post!

Pastor Ioan Filip, președintele Cultului Creștin Penticostal din România


Știre preluată de pe www.proiectulimpreuna.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni