Căutarea în Biblie a fost îmbunătățită!
Adăugată de Softy in 18/11/2022, citită de 6.722 ori
Autor: echipa Resurse Creștine, Categorie: Resurse Creștine
Căutarea în Biblie a fost îmbunătățită!

După mai multe luni de muncă, am reușit îmbunătățirea căutării în Biblie.

După cum poate ați observat, când apăsați pe căutare, vă apar niște sugestii de căutare: Ioan 3:1,8-9; Rut 3:1-4:2; Evrei 2-4; Iov 1:3 - Psalmi 5:6. Asta înseamnă că puteți selecta un pasaj, mai multe versete din diferite părți ale Bibliei, sau orice combinație doriți. Dacă nu vedeți această sugestie, încercați să reîncărcați pagina.

Un astfel de exemplu de câutare găsiți aici.

Această funcționalitate este valabilă și pentru aplicația de proiecție online a Bibliei.

Îi mulțumim pe această cale lui Corneliu, care a făcut toată munca din spate și a făcut-o ca pentru Domnul, profesionist și meticulos! Ne rugăm ca Dumnezeu să-i răsplătească tot efortul!

Dacă vreți să ne ajutați să îmbunătățim site-ul, așteptăm sugestii și colaboratori dornici să ajute! Trebuie doar să ne lăsați un mesaj prin formularul de contact.


Știre preluată de pe www.resursecrestine.ro
Felicitări și binecuvântări Corneliu!
Adăugat în 08/12/2022 de sanda_tulics
Mulțumim, este puțin spus. Nimic nu rămâne nerăsplătit. Domnul întotdeauna întoarce totul cu dobândă. Fiți mult binecuvântați!
Adăugat în 12/12/2022 de anajoy100
Slava Domnului, bravo Corneliu, bravo echipa Resurse Crestine! Folosesc acest website pentru studiul meu Biblic,c el putin 4-5 zile pe saptamana. Ma rog sa ca Dumnezeu sa lucreze prin acest website si cat mai multi oameni sa se împace cu Dumnezeu prin Domnul Iisus Hristos si sa fie mantuit!
Razvan E
Adăugat în 16/12/2022 de Iisus_este_Adevarul
Opțiuni