Când Dumnezeu scrie destinul
Adăugată de RamonaTrocin in 03/05/2022, citită de 2.318 ori
Autor: Ramona Trocin, Categorie: Recenzii cărți
Când Dumnezeu scrie destinul

Mă numesc Ramona Trocin, am 26 de ani, sunt născută pe data de 04.02.1994 și sunt din Arad. Pe soțul meu, Mirel, l-am cunoscut în anul 2015, logodna noastră a fost pe data 14.02.2016, iar căsătoria noastră a fost pe data de 30.10.2016. Suntem membri în biserica Harvest Arad.

“Nu există un lift direct către succes. Va trebui să urci pe scări...treaptă cu treaptă.” ( Joe Girard)

Cam așa a fost și în viața mea... Sunt momente când nu înțeleg de ce a îngăduit Dumnezeu să fiu abandonată de mama mea, să am parte de atât de multă suferință fizică, să ajung să nu pot să mă deplasez unde vreau, așa cum vreau, cum o fac majoritatea celor ce sunt sănătoși, și să fiu depedentă de un cărucior și de cineva care să mă ajute permanent, dar deși nu înțeleg toate aceste lucruri, sunt pe deplin convinsă că totul a fost și este spre binele meu, după planul lui Dumnezeu. Binele pe care El îl vrea și l-a pregătit Creatorul meu pentru mine este binele infinit mai bun decât binele pe care aș putea să mi-l doresc eu.

Știu acum că fiecare etapă, dureroasă sau nu, prin care am trecut, are legătură că ceea ce Tatăl meu Ceresc a vrut să mă învețe, să mă transforme sau să schimbe în mine, că acesta a fost drumul pe care aveam să Îl simt pe Dumnezeu prin fiecare persoană pe care a folosit-o arătundu-mi bunătatea și grija Lui față de mine la fiecare pas.

Când mă uit în urmă și văd cum a scris Dumnezeu povestea vieții mele, nu pot să spun decât Slăvit să fie Domnul și mulțumesc Tatălui meu Ceresc! 
 

Dacă doriți achiziționarea cărții mă puteți contacta pe Facebook.

Prețul cărții este 25 RON + trasportul


Știre preluată de pe www.facebook.com
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni