Conturile oficiale ale Resurse Creștine
Adăugată de Softy in 17/01/2022, citită de 3.225 ori
Autor: echipa Resurse Creștine, Categorie: Resurse Creștine
Conturile oficiale ale Resurse Creștine

Având în vedere faptul că în ultima vreme ne-au fost semnalate diverse pagini sau conturi care folosesc numele de "Resurse Creștine", am vrea să aducem o lămurire. Noi nu suntem asociați cu alte conturi care au acest nume, în afară de cele pe care le deținem și întreținem noi:

Nu am dori să existe confuzii pentru că sunt unele conturi cu numele "Resurse Creștine", însă resursele sunt destul de aparte față de ceea ce publicăm noi. De asemenea, noi nu ne implicăm niciodată în subiecte de politică sau dezbateri din domeniul public. Am ținut și ținem la neutralitate.
 
Ne-am bucura dacă ne-ați semnala pagini și conturi care folosesc logo-ul nostru sau încearcă să imite prin folosirea culorilor de pe pagina noastră. 
 
Vă mulțumim în avans și vă dorim multe binecuvântări!

Știre preluată de pe www.resursecrestine.ro
De felicitat faptul ca ati atras atenția asupra plagiatului!! Sunt crestini ( așa-și zic ei)care fură! Acesta este adevărul:texte, titluri, subiecte din site-uri ca si al Resurse Crestine. Personal mi-au fost furate si adăugate pe nume străine versuri cu titluri schimbate, maxime, titlul albumului muzical care a fost aruncat in periferia you tube iar ''vrednicii hoți'' au sute de mii de aprecieri. Nu este pocaință ''de pământ și de cer''! Biblia ne cere să trăim pe pământ cerul sa-l avem veșnic.
Adăugat în 22/08/2022 de sanda_tulics
Opțiuni