Școala de Ucenicie și Misiune
Adăugată de danyell_xxx in 26/08/2021, citită de 1.594 ori
Autor: Anonim, Categorie: Evenimente
Școala de Ucenicie și Misiune

 

Școala de Ucenicie și Misiune

Cadrul potrivit pentru a experimenta transformarea pe care Dumnezeu o vrea în viața ta.

 

Vrei să-L cunoști pe Dumnezeu în mod personal, cu mintea, dar și cu inima ta?

Dorești să înțelegi planul Lui pentru viața ta?

Vrei să-ți descoperi personalitatea, darurile și adevărata ta identitate?

Dorești să fii echipat pentru a trăi la înălțimea chemării lui Dumnezeu?

Vrei să pui deoparte un timp special pentru tine și Dumnezeu?

Dacă te regăsești în oricare din aceste dorințe, atunci te așteptăm în comunitatea noastră din Craiova, pentru cinci luni, la cea de-a șasea ediție a Școlii de Ucenicie și Misiune (DTS), începând cu 26 Septembrie 2021.

În partea de învățătură, pentru primele trei luni vom avea în fiecare săptâmână o anumită team cu un alt profesor (lideri, pastori și misionari cu experiență din țară și din alte națiuni) vor preda în mod interactiv teme ca:

·        Natura și caracterul lui Dumnezeu,

·        Identitate în Hristos,

·        Persoana și Lucrarea Duhului Sfânt,

·        Rugăciune și Închinare Studiu Biblic,

·        Auzirea vocii lui Dumnezeu,

·        Evanghelizare și Misiune.

Pe lângă învățătură, vei avea întâlniri regulate, 1-1 cu un mentor din cadrul școlii cu care vei avea ocazia să procesezi învățătura, dar nu numai.

Timpul va fi intens, dar plăcut; vei experimenta ce înseamnă să trăiești într-o comunitate misionară: vei avea și timp personal și activități împreună cu ceilalți.

În fiecare săptămână vei avea ocazia să te implici în una din lucrările noastre locale și să contribui, în modul tău unic, la binecuvântarea altora din Craiova și Oltenia. Astfel, vei putea să-L faci cunoscut pe Dumnezeu, vei învăța și experimenta noi metode de evanghelizare, lucrare creștină,

În partea practică, vom avea o misiune locală în Oltenia și una transculturală în cel puțin o țară din Balcani (sperăm să depășim perioada de restricții de călătorie). Astfel, împreună cu o parte din personalul școlii, vei avea ocazia să experimentezi direct ce înseamnă evanghelizarea într-o altă cultură, și să slujești prin: predicare/mărturie, lucrare cu copii/tineri, coordonarea unui grup mic, ajutorare, etc.

Prin credință. Ca pentru mulți dintre noi, a veni la această școală înseamnă a face un pas în credință. Te provocăm să te rogi înainte de a lua vreo decizie, iar dacă Dumnezeu te călăuzește spre noi, nu ezita să te înscrii; locurile sunt limitate.

Pentru detalii, costuri și modul de înscriere, accesează tpmcraiova.ro/dts/. Dacă singura ta piedică sunt finanțele, nu ezita să ne contactezi la nr. 0749563481 sau la email [email protected] / [email protected].


Știre preluată de pe tpmcraiova.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni