O vară de poveste! Fiecare gest de bunătate va fi povestit!
Adăugată de PoartaBucuriei in 24/06/2021, citită de 2.350 ori
Autor: Fundația Poarta Bucuriei, Categorie: Diverse
O vară de poveste! Fiecare gest de bunătate va fi povestit!

Fiecare tânăr are nevoie de o vară de poveste!

Alăturându-te Fundației Poarta Bucuriei în această vară, poți să ne dai o mână de ajutor în a aduce vindecare și speranță în viața copiilor abandonați și dezavantajați din România. Împreună putem să ajutăm copiii să se vindece, să se dezvolte armonios și să descopere o bucurie deplină!

Vara aceasta organizăm 4 excursii de o zi pentru 20 de tineri dezavantajați.  Aceste ieșiri au un impact major în viața copiilor și tinerilor, deoarece timp de o zi, aceștia se desprind de mediul obișnuit și sunt duși în mijlocul naturii într-un mediu favorabil dezvoltării sociale, spirituale și emoționale.

În fiecare vară în ultimii 20 de ani, am reușit ca și echipă să aducem bucurie și speranță în viața acestor copii și tineri care nu se pot bucura de protecția zilnică a unui cămin stabil și fericit.

Și în acest an, ne dorim cu ajutorul colaboratorilor noștri și a familiilor care ne susțin să le aducem un zâmbet pe buze acestor copii, fiind alături de ei în excursii de o zi și o vară de poveste!

Ne-am bucura să vă implicați alături de noi în acest proiect într-un mod practic printr-o donație care va merge 100% în susținerea tinerilor pentru a le asigura integral excursiile de vară:

  • 2310 RON – cost total – Izvorul Minunilor
  • 1240 RON – cost total – Green Codru
  • 2500 RON – cost total – Master Adventure
  • 2500 RON – cost total – Via Ferrata

Pentru donații prin transfer bancar vă punem la dispoziție următoarele informații:

Banca Transilvania – Sucursala Oradea

IBAN  RO71BTRLRONCRT0395382601 – cont in LEI

BIC /SWIFT: BTRLRO22

IBAN  RO25BTRLUSDCRT0395382601 – cont in USD

IBAN  RO21BTRLEURCRT0395382601 – cont in Euro

Pentru sponsorizări ca persoană juridică vă rugăm să ne contactați direct la  adresa [email protected] sau la telefon 40 (771) 093 074.

Pentru donații online vă rugăm accesați următorul link: https://www.fundatiapoartabucuriei.ro/doneaza/tabara-de-vara-pentru-copii-dezavantajati/


Știre preluată de pe www.fundatiapoartabucuriei.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni