Timp cu Dumnezeu când nu mai ai timp de nimic: fii consecventă în părtășia ta zilnică
Adăugată de PoartaBucuriei in 24/06/2021, citită de 2.786 ori
Autor: Asheritah Ciuciu, Categorie: Recenzii cărți
Timp cu Dumnezeu când nu mai ai timp de nimic: fii consecventă în părtășia ta zilnică

Sufletul nostru înflorește în prezența lui Dumnezeu. Știi deja acest lucru. Nu trebuie să te simți și mai vinovată și să ți se scoată ochii cu Biblia. Ai nevoie de ajutor pentru a fi consecventă în părtășia ta zilnică, astfel încât să poți trăi toate acele lucruri pe care le promite Isus.

 Autoarea Asheritah Ciuciu știe ce înseamnă să nu mai ai resursele necesare pentru a înainta, dar în același timp a descoperit ce înseamnă să fii plină de puterea și prezența Duhului Sfânt în momentele dificile. Ea a trăit ambele experiențe și dorește să-ți împărtășească aceste lecții prețioase care au influențat peste 5000 de femei ca tine. Timp cu Dumnezeu când nu mai ai timp de nimic  este o carte de meditații zilnice pentru femei, fiind concepută astfel încât să vină în întâmpinarea vieții tale ocupate și să te ajute cu:

  • Dezvoltarea obiceiului de a avea timp de părtășie zilnic în doar 6 săptămâni
  • Aprofundarea relației tale cu Dumnezeu, în 15 minute pe zi
  • Găsirea motivației în zilele în care ți-e greu să înaintezi
  • Adoptarea unor modalități creative de a-L cunoaște pe Dumnezeu în acest anotimp al vieții, prin îndrumări zilnice motivante
  • Descoperirea bucuriei, păcii și energiei pentru împlinirea chemării dată de Dumnezeu.

Dumnezeu ți-a dăruit tot ceea ce aveai nevoie pentru a crește în relația ta cu El, atât în anotimpul aglomerat al vieții de mamă cât și în orele extenuante dedicate carierei. Uneori ai nevoie doar de puțin ajutor ca să-ți dai seama cum să faci lucrurile așa cum trebuie. Lasă această carte să îți arate calea.


Știre preluată de pe www.poartabucuriei.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni