Tabăra Smiles Dezna
Adăugată de Softy in 08/06/2021, citită de 2.539 ori
Autor: Asociaţia Smiles, Categorie: Diverse
Tabăra Smiles Dezna

Asociatia Smiles este o organizație non-profit ce desfășoară diverse programe pentru beneficiul persoanelor și grupurilor defavorizate, dar și pentru cei care doresc să Îl cunoască mai mult pe Dumnezeu și să aibă o relație personală cu El. Având la bază principiile creștine, organizația inființată în 2002 a sprijinit numeroase comunități, familii sau persoane singure, dar în ultimii ani a pus și un accent deosebit pe lucrarea creștină de misiune și de edificare.

Tabara de la Dezna este unul dintre aceste programe. Copii și tineri organizați în grupuri, familii, echipe de slujire, etc. - toți sunt invitați să petreacă un timp departe de rutina zilnică, în mediul plăcut și relaxant al naturii, în care fie să descopere frumusețea intimității cu Domnul, fie să-și aprofundeze mai mult relația cu El. Asociația Smiles organizează atât programe de tabără pentru cei mai tineri (care durează în mod obișnuit 7 zile) cât și programe de week-end (de joi/vineri pana duminica/luni) care au fiecare un scop bine determinat și se adresează specific participanților.

Echipe de voluntari români și străini sunt adesea invitate să facă diverse prezentări, să organizeze jocuri și competiții pentru copii sau să susțină seminarii și traininguri pentru grupuri din biserica, interesate de anumite aspecte concrete ale slujirii. Beneficiul schimburilor de experiență cu cei din Marea Britanie și Statele Unite este foarte semnificativ, fiind de real ajutor în intelegerea mai largă a lucrării creștine și a modurilor în care poate fi eficientă și utilă.

Asociația Smiles își dorește ca acest proiect să fie o binecuvântare pentru toți cei care vor participa, în oricare dintre programele propuse, la tabăra Dezna. Pentru liderii de tineret care doresc să organizeze grupuri, lideri ai lucrării cu familiile din biserici sau pentru oricine este interesat, mai multe informații se găsesc pe site-ul taberei sau la telefon 0259-318-052.
Mai jos puteți urmări un video scurt despre tabără:


Știre preluată de pe www.deznacamps.asociatiasmiles.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni