Prezență mai presus de perfecțiune
Adăugată de PoartaBucuriei in 07/06/2021, citită de 2.041 ori
Autor: Shauna Niequist, Categorie: Recenzii cărți
Prezență mai presus de perfecțiune

TRĂIEȘTE O VIAȚĂ PLINĂ DE ÎNSEMNĂTATE ȘI RELAȚIONARE în loc să cauți cu ardoare perfecțiunea.

În urmă cu câțiva ani, m-am pomenit epuizată și izolată, bolnavă în suflet și trup. Eram sătulă să mai fiu obosită, epuizată să mai fiu ocupată. Și se părea că toată lumea cu care vorbeam era în aceeași barcă: tânjind după relaționare, însemnătate și profunzime, dar mulțumindu-se cu o viață ocupată.

Sunt soție, mamă, fiică, soră, prietenă, vecină și scriitoare și cunosc mult prea bine acel sentiment de complacere. Însă în ultimii câțiva ani am învățat un nou mod de viață, marcat de har, dragoste, odihnă și joacă. Iar asta schimbă totul.

Prezență mai presus de perfecțiune este o invitație în această călătorie care mi-a schimbat viața. Te voi însoți pe această cărare, o cărare care te îndepărtează de frenetica sforțare și încercare de a-ți demonstra abilitățile și te îndreaptă spre sinele tău esențial, spre acea persoană care ai fost creat să fii înainte de a-ți începe încercarea de a-ți demonstra abilitățile și a-ți câștiga valoarea.

Scrisă în stilul cald și vulnerabil al Shaunei, această colecție de eseuri se focalizează asupra celei mai importante transformări din viața sa și poate că și din viața ta: renunțarea la o viață ocupată și frenetică și redescoperirea persoanei care ai fost creat să fii. Prezență mai presus de perfecțiune este o mână care se întinde spre tine, eliberându-te de presiunea constantă de a te mișca mai repede, a depune mai mult efort și a produce mai mult, în tot acest timp menținând o imagine epuizantă a perfecțiunii.

Shauna îți oferă o relatare sinceră despre ce a determinat-o să înceapă această călătorie și o viziune captivantă pentru un mod de viață cu totul nou: cufundați în har, odihnă, liniște, simplitate, rugăciune și apropiere de persoanele cele mai importante pentru noi.

Pe aceste pagini, vei fi invitat să reflectezi asupra peisajului vieții tale și cum ar fi să lași în urmă presiunea de a fi perfect și să începi practica transformatoare de a fi pur și simplu prezent, în mijlocul haosului și banalității vieții.


Știre preluată de pe www.poartabucuriei.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni