Armura lui Dumnezeu - nouă apariție la Editura Poarta Bucuriei
Adăugată de PoartaBucuriei in 23/04/2021, citită de 2.511 ori
Autor: Priscilla Shirer, Categorie: Recenzii cărți
Armura lui Dumnezeu - nouă apariție la Editura Poarta Bucuriei

În fiecare zi, fără încetare, în jurul tău are loc un război invizibil. Un dușman viclean și diabolic caută să devasteze tot ceea ce este important pentru tine – emoțiile tale, mintea ta, familia ta, viitorul tău. Însă domnia lui se încheie chiar aici. Se încheie chiar acum. Cu tine. Dușmanul întotdeauna eșuează lamentabil atunci când întâlnește o femeie echipată corespunzător. O femeie care este înarmată și periculoasă.

Armura lui Dumnezeu este mai mult decât o simplă descriere biblică a inventarului credinciosului. Este un plan de acțiune pentru a îmbrăca armura și a dezvolta o strategie personalizată care să asigure victoria împotriva dușmanului. Însoțește-o pe Priscilla Shirer într-un studiu biblic care va scoate la lumină războiul din jurul tău și te va chema să te echipezi, să stai în picioare și să asiguri victoria în viața ta.

Manualul de studiu conține:

  • 6 săptămâni de studiu personal de câte 5 zile pe săptămână
  • ghiduri de studiu care să fie utilizate în timpul sesiunilor video
  • material pentru liderul de grup (instrucțiuni și sugestii pentru facilitarea sesiunilor de grup)
  • pagini cartonate și perforate care pot fi folosite pentru a dezvolta o strategie de rugăciune

Despre autoare:

Priscilla Shirer este înainte de toate soție și mamă. Dar pune-i o Biblie în mână și un mesaj în inimă și vei vedea de ce mii de femei Îl întâlnesc pe Dumnezeu într-un mod personal și plin de putere prin intermediul conferințelor ei, al cărților și al studiilor ei biblice. Darul Priscillei de a proclama cu îndrăzneală adevărurile intransigente ale Scripturii, totodată invitându-i pe oameni la o experiență zilnică și intimă cu Cristos, o poartă în jurul lumii, ca să împărtășească ea însăși Cuvântul cu zeci de mii de persoane în fiecare an. Prin intermediul Going Beyond Ministries, ea și soțul său, Jerry, consideră că este un privilegiu să slujească oameni din orice cultură și denominație. Împreună, cuplul crește trei băieți plini de energie.


Știre preluată de pe www.poartabucuriei.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni