Când oamenii evlavioși fac lucruri lipsite de evlavie-Setul Liderului
Adăugată de PoartaBucuriei in 12/03/2021, citită de 1.779 ori
Autor: Beth Moore, Categorie: Recenzii cărți
Când oamenii evlavioși fac lucruri lipsite de evlavie-Setul Liderului

Când oamenii evlavioși fac lucruri lipsite de evlavie – Înarmați-vă într-o vreme a ademenirilor – Setul liderului, de Beth Moore, îl ajută pe lider să conducă acest studiu biblic pentru femei și conține toate instrumentele necesare pentru cele șase săptămâni de studiu în grupuri mici. În acest ghid de studiu biblic, care facilitează pocăința și restaurarea autentică, Beth analizează motivele pentru care urmașii dedicați ai lui Isus Cristos cad în capcanele lui Satan.

Credincioșii sunt și astăzi ținta atacurilor lui Satan. Acesta este hotărât să ruineze viețile creștinilor, să le distrugă slujirea și să le fure bucuria. Din nefericire, cei care au “căzut” s-ar putea să nu recunoască tacticile lui Satan înainte de a fi prinși în cursa înfrângerii. Acest studiu de șase săptămâni este împărțit în trei secțiuni. Prima secțiune este un avertisment pentru credincioși, iar secțiunea a doua le învață pe femei cum să se pregătească pentru atacurile din partea dușmanului. A treia secțiune se adresează celor care au fost prinși în cursa seducției și, în dragoste, le arată calea înapoi spre Dumnezeu. 

Setul liderului include:

  • 3 DVD-uri cu 7 sesiuni video
  • 1 Manual de studiu
  • 1 Ghid al liderului

Segmentele video sunt subtitrate pentru cei cu probleme de auz. Manualul de studiu include studii interactive pentru cinci zile pe săptămână, plus ghiduri de discuție pe baza sesiunilor video. Ghidul liderului oferă instrucțiuni pas cu pas pentru facilitarea sesiunilor de grup, pentru folosirea Manualului de studiu și pentru sesiunile video. Materialul bonus include Ghidul pentru organizarea unui sejur; ghidul include agenda de lucru și sfaturi practice pentru recrutare și pentru desfășurarea efectivă a sejurului.

Autoarea:

Renumită pentru prezentarea Scripturii în culori vii, conferențiară creștină și autoare de studii biblice, Beth Moore se bucură să slujească femeilor de toate vârstele și din toate cultele – și este extrem de pasionată de dorința ca femeile să cunoască și să iubească Cuvântul lui Dumnezeu. Bogata colecție de studii biblice scrise de Beth și publicate de LifeWay abordează subiecte relevante, de la a crede că Dumnezeu este ceea ce a spus că este, până la a-i iubi pe oamenii dificili. Fiecare studiu este o călăuză pe drumul credinței. Beth și soțul ei, Keith, sunt recunoscători lui Dumnezeu pentru cei peste 30 de ani de căsătorie. Le place să călătorească împreună, să meargă la munte, să bea cafea pe terasă, să savureze mâncare mexicană, să-l facă pe celălalt să râdă, să-și plimbe câinii și să fie bunici.


Știre preluată de pe www.poartabucuriei.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni