Un an de înţelepciune pentru femei : 365 de meditaţii din Proverbe
Adăugată de PoartaBucuriei in 19/01/2021, citită de 1.632 ori
Autor: Debbi Bryson, Categorie: Recenzii cărți
Un an de înţelepciune pentru femei : 365 de meditaţii din Proverbe

“Un an de înţelepciune pentru femei: 365 de meditaţii din Proverbe” este un instrument practic care va ajuta femeile în umblarea lor zilnică cu Dumnezeu.

Fiecare femeie are nevoie de încurajare oricât de încrezătoare ar fi!

Nu întotdeauna vei găsi lângă tine sau în cercul tău de prietene, persoane de la care să poți învăța ceva sau care să te inspire să trăiești o viață plină de însemnătate pentru Dumnezeu. Mai ales atunci când ai făcut alegeri greșite și cei apropiați sunt grabnici la a te învinui și nu la a te ridica, unde alergi?

În cartea "Un an de înțelepciune pentru femei: 365 de meditații din Proverbe" de Debbi Bryson ai ocazia să parcurgi un drum inconfortabil dar util care te va ajuta să fii înțeleaptă chiar și atunci când simți că nu mai ai resurse. 

Vei învăța ce înseamnă să petreci timp cu Dumnezeu și să asculți de Cuvântul Lui în mod practic în fiecare zi. Astfel, problemele cu care te confrunți vor avea soluționare. Nu trebuie sa fii singură și să te lași copleșită de provocările vieții de zi cu zi. Cu ajutorul acestei cărți vei putea să îți confrunți îndoielile, temerile, eșecurile, dar și succesele în lumina Cuvantului lui Dumnezeu. 

 


Știre preluată de pe www.poartabucuriei.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni