Tot ce am mai de preț pentru Cel Preaînalt - Ediție de jurnal devoțional
Adăugată de PoartaBucuriei in 19/01/2021, citită de 1.207 ori
Autor: Oswald Chambers, Categorie: Recenzii cărți
Tot ce am mai de preț pentru Cel Preaînalt - Ediție de jurnal devoțional

Conținând ediția revizuită în limbaj contemporan a textului operei lui Oswald Chambers, Tot ce am mai de preț pentru Cel Preaînalt, această ediție sub formă de jurnal îți oferă un spațiu amplu pentru răspunsul tău personal la lecturile din fiecare zi.

Tematicile abordate de Oswald Chambers includ o gamă foarte diversificată de la abordarea depresiei, a deznădejdii, a necredinței și a suferinței, până la bucuria și privilegiul de a trăi liber în Cristos.

Profunzimea lucrării lui Dumnezeu în viața omului depinde în mare măsură de deschiderea pe care omul o are față de Dumnezeu. Chemarea lui Dumnezeu este directă și personală, iar omul are responsabilitatea alegerii dacă vrea sau nu să accepte voia Lui Dumnezeu pentru el. 

Dacă ai această luptă în tine de căutare a voii lui Dumnezeu în viața ta, dar întâmpini dificultăți în înțelegerea Cuvântului lui Dumnezeu și a planului Lui pentru viața ta, lasă-te învățat și îndrăznește să parcurgi acest jurnal devoțional timp de un an, în fiecare zi. 

Fiecare pagina a acestui jurnal, începe cu un verset din Cuvântul lui Dumnezeu, apoi urmează o scurtă meditație care poate fi folosită ca și punct de pornire al timpului tău de părtășie și rugăciune. La final, ai ocazia să notezi în fiecare zi:

1. Ce ai învățat din versetul biblic și meditație?

2. Ce dorești să schimbi în viața ta? 

3. Cum vei începe schimbarea în mod practic.

4. Scrie o rugăciune zilnică și invită-L pe Dumnezeu să îți fie călăuzitor și ocrotitor în această călătorie a schimbării lăuntrice.


Știre preluată de pe www.poartabucuriei.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni