Comanda o lenjerie de pat si poti salva viata unui copil bolnav de CANCER!
Adăugată de librarieumanitar2222 in 30/11/2020, citită de 1.191 ori
Autor: Misiunea Speranta pentru Romania, Categorie: Anunțuri
Comanda o lenjerie de pat si poti salva viata unui copil bolnav de CANCER!
Poate titlul de mai sus ti se pare ciudat. Cum poti salva viata unui copil bolnav de cancer comandand o lenjerie de pat? 
 
Asociatia crestina umanitara Speranta pentru Romania este implicata activ chiar in acest moment in ajutorarea a peste 300 de copii bolnavi de cancer, leucemie, sau alte boli grave. Vezi aici toate cazurile: www.sperantapentruromania.ro
 
Peste 450 de copilasi bolnavi de cancer, leucemie sau alte boli grave au primit deja ajutorul nostru financiar pentru operatii si tratamente. Toate acestea cu ajutorul oamenilor cu suflet mare care au donat.
 
Acum poti ajuta acesti copilasi nu doar prin donatia ta, ci si comandand o lenjerie de pat pentru tine, si ii vei ajuta pe ei.
 
Am lansat recent un magazin online de lenjerii de pat in scop caritabil www.finette.ro. Produsele sunt atent selectate de echipa noastra, cele mai frumoase culori, materiale de cea mai buna calitate, la cel mai bun pret.
Profitul net obtinut din aceste vanzari, se va directiona catre un copil bolnav de cancer, leucemie sau alte boli grave.
 
In fiecare luna vom selecta un copil bolnav pe care il vom ajuta, iar profitul net din vanzarea de lenjerii de pat se va directiona catre el. La finalul fiecarei luni, vom reveni un un video cu parintii in care acestia vor confirma ajutorul oferit din partea noastra, si un mesaj de multumire din catre toti clientii. Mai multe detalii despre modalitatea de ajutor, va rugam sa consultati Regulamentul de ajutor si Termenii si Conditiile magazinului.
 
Finette.ro este al doilea magazin online deschis in scop caritabil dupa Libraria Crestina Maranatha. Ambele sunt administrate juridic si fiscal de catre asociatia Misiunea Speranta pentru Romania.
 
Intra acum pe www.finette.ro, comanda lenjeria pe care o doresti pentru dormitorul tau, si poti contribui la salvarea unui copilas bolnav de cancer.
 
 
Cu respect
Asoc. Speranta pentru Romania

Știre preluată de pe www.finette.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni