David Caragea suferă de CANCER și are nevoie de ajutorul tău!
Adăugată de librarieumanitar2222 in 01/09/2020, citită de 1.351 ori
Autor: Misiunea Speranta pentru Romania, Categorie: Anunțuri
David Caragea suferă de CANCER și are nevoie de ajutorul tău!

Nu opri o binefacere celui ce are nevoie de ea, când poți s-o faci!

Proverbele Înțeleptului Solomon cap. 3 vers. 27

 

Luna aceasta (luna septembrie) Librăria Maranatha a pornit o campanie de strângere de fonduri pentru David Caragea, un băiețel de nici 3 anișori bolnav de cancer. Prin comenzile și donațiile clienților noștri sperăm să strângem o sumă cât se poate de mare pentru acoperirea a cât mai mult din suma de 85.000 euro reprezentând  costul transplantului de celule stem singura soluție medicală de vindecare pentru David.

Povestea lui David începe așa:

Bucuria nașterii

În anul 2017, în familia Caragea din Brașov se naște mult așteptatul copil, un băiețel sănătos căruia Nicu și Simona îi vor pune numele David. Acest băiat era comoara mamei, speranța și mândria tatălui. Nimic nu avea să anunțe furtuna care urma să se abată peste această tânără familie.

Începutul durerii

În luna mai a anului 2018, lui David i-au apărut la ochi un mic punct si o ușoară umflatura in zona tamplei. Inițial părinții au crezut că esta ceva trecător, însă, in decursul a câtorva zile acestea deveneau din ce în ce mai vizibile. Părinții s-au deplasat către mai multe spitale din România unde s-au făcut mai multe investigații. Din cauză că nicio unitate medicală nu a oferit un diagnostic clar părinții au ales să îl ducă pe David in Turcia, la spitalul Acibadem Altunizade din Istanbul. Verdictul medicilor în dreptul lui David a căzut ca o bombă: cancer – neuroblastom de grad 4 cu metastaze la cap și măduva osoasă.

Calvarul chimioterapiei și bucuria scurtă de la final

După aflarea verdictului părinții lui David au hotărât să rămână cu băiețelul în Turcia deși costurile cu spitalizarea și tratamentul erau foarte mari și peste puterea lor financiară. Au reușit să facă rost de bani de la cunoscuți, s-au împrumutat la bancă și au reușit în felul acesta să acopere o parte din cheltuieli. În privința lui David, acesta a început o serie de 6 cure de chimioterapie. În urma acestui tratament, în ianuarie 2020, medicii turci au confirmat părinților că David nu mai avea nicio celulă canceroasă în corp. Fără aceste celule David era tot mai pregătit de transplantul salvator – transplantul de celule stem. După atâta suferință îndurată era cea mai măreață veste, însă…

Cancerul revine, lupta continuă

De la începutul anului și până acum, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată, boala lui David recidivând neașteptat de agresiv. Banii strânși în țară cu greu pentru acest transplant au fost cheltuiți din păcate pe alte runde de chimioterapie, operație, investigații și tratamente. Coșmarul se relua de la început.

Transplantul mult așteptat

Minunea a apărut din nou, David a răspuns neașteptat de bine la.ultimul tratament și singura șansă pentru el este acest transplant de celule stem. Celulele stem vor fi prelevate de la unul dintre cei doi părinți. Viața lui David valorează acum 85.000 de euro, costul transplantului.

CUM POȚI SĂ-L AJUȚI ȘI TU PE DAVID?

1. Plasează o comandă pe site-ul librariamaranatha.ro. O parte din profitul din vânzări va fi direcționat către David și familia lui.

Poate ai avut de gând de dinainte să cumperi o biblie, o carte sau un cadou – ai posibilitatea să o faci printr-o comandă la această librărie.

Poate nu ai de gând să faci o comandă – ai totuși posbilitatea să îți cumperi ție ceva sau să faci un cadou cuiva drag și, în același timp, să îl ajuți și pe David.

De asemenea, la Finalizarea Comenzii ai posibilitatea, suplimentar, să faci și o donație pentru acest caz. Plata pentru comanda împreună cu donația ta o vei face direct curierului ca sumă ramburs la livrarea pachetului.

2. A doua optiune o reprezintă posibilitatea de a face o donație direct în contul librariei Maranatha fără să fii nevoit să treci prin procesul de comandă. Avem rugămintea ca atunci când vei trimite donația ta în acest fel, la detalii transfer să menționezi: Donație pentru David.

 

Datele contului pentru donații

Titular: Asociatia Misiunea Speranta pentru Romania (Libraria Maranatha)

IBAN: RO74RNCB0018138279900003

Deschis la BCR – Banca Comerciala Romana

SWIFT code (pentru transferurile din străinătate): RNCBROBU

 

Comandă biblii aici:

https://www.librariamaranatha.ro/biblii.html

Comandă cărți aici:

https://www.librariamaranatha.ro/

Comandă cadouri aici:

https://www.librariamaranatha.ro/cadouri-crestine.html

Donează pentru David! 

Roagă-te pentru David!

… și Dumnezeu să îi ofere vindecarea deplină de boala lui.

 

Numărul de telefon al tatălui lui David (Niculae Caragea): 0770.372.401 (doar pe WhatsApp - ambii părinți sunt în Turcia)

 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 


Știre preluată de pe www.librariamaranatha.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni