Sufar de o boală foarte gravă! Comanda o Biblie si AJUTA-MA sa imi platesc tratamentul!
Adăugată de librarieumanitar2222 in 01/09/2020, citită de 1.396 ori
Autor: Misiunea Speranta pentru Romania, Categorie: Anunțuri
Sufar de o boală foarte gravă! Comanda o Biblie si AJUTA-MA sa imi platesc tratamentul!

Durerea lui Bogdan și nevoia lui de ajutor

Oameni dragi, băiețelul meu, Bogdan, s-a născut cu o boală foarte gravă, Epidermoliză buloasă. Încă de la naștere, mânuțele și piciorușele lui au fost pline de răni deschise, de aceea, el are nevoie de o îngrijire specială pentru toată viața.

Epidermoliza buloasă este o boală genetică, care nu se va vindeca niciodată. Cel mai dureros lucru este că boala aceasta, pe lângă faptul că afectează pielea, provoacă dureri cumplite și afectează și alte organe ale corpului: dinții, limba, esofagul...

 

Singurul remediu pentru Bogdan este un tratament naturist, cremele speciale și pansamentele speciale pentru răni pe care trebuie să le cumpăr lună de lună. Toate acestea, lunar, se ridică la un cost de peste 5.000 de lei. Foarte greu îmi permit să acopăr aceste costuri, de aceea, uneori, mă folosesc de aceleași pansamente mai multe zile, ceea ce lui Bogdan îi provoacă dureri foarte mari.

 

Din păcate, boala aceasta nu se vindecă niciodată, Bogdan fiind condamnat să o poarte toată viața pe picioare.

Prin libraria Maranatha ai posibilitatea să îmi ajuți copilașul. 

Te rog, comanda pentru băiețelul nostru de la Libraria Crestina Maranatha https://www.librariamaranatha.ro, o Biblie, o carte crestina sau un cadou crestin, si îi poti salva viata.

În acest fel, îi poți cumpăra chiar tu un pansament copilașului meu, și îl vei scuti de suferință.
Numărul de telefon la care putem fi contactați este: 0766318296

Te rog, poartă-ne în rugăciunile tale, pentru ca Dumnezeu să se îndure de copilașul nostru și să îl ajute să aibă o viață normală.

Cu multă recunoștiință,
părinții lui Bogdan

CUM POȚI SĂ-L AJUȚI ȘI TU PE BOGDAN?

1. Plasează o comandă pe site-ul librariamaranatha.ro. O parte din profitul din vânzări va fi direcționat către Bogdan și familia lui.

Poate ai avut de gând de dinainte să cumperi o biblie, o carte sau un cadou – ai posibilitatea să o faci printr-o comandă la această librărie.

Poate nu ai de gând să faci o comandă – ai totuși posbilitatea să îți cumperi ție ceva sau să faci un cadou cuiva drag și, în același timp, să îl ajuți și pe Bogdan.

De asemenea, la Finalizarea Comenzii ai posibilitatea, suplimentar, să faci și o donație pentru acest caz. Plata pentru comanda împreună cu donația ta o vei face direct curierului ca sumă ramburs la livrarea pachetului.

2. A doua optiune o reprezintă posibilitatea de a face o donație direct în contul librariei Maranatha fără să fii nevoit să treci prin procesul de comandă. Avem rugămintea ca atunci când vei trimite donația ta în acest fel, la detalii transfer să menționezi: Donație pentru Bogdan.

Datele contului pentru donații

Titular: Asociatia Misiunea Speranta pentru Romania (Libraria Maranatha)

IBAN: RO74RNCB0018138279900003

Deschis la BCR – Banca Comerciala Romana

SWIFT code (pentru transferurile din străinătate): RNCBROBU

Comandă biblii aici:

https://www.librariamaranatha.ro/biblii.html

Comandă cărți aici:

https://www.librariamaranatha.ro/

Comandă cadouri aici:

https://www.librariamaranatha.ro/cadouri-crestine.html


Știre preluată de pe www.librariamaranatha.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni