S-a lansat Platforma de Ajutorare
Adăugată de mircea89 in 01/07/2020, citită de 1.517 ori
Autor: Mircea Militar, Categorie: Anunțuri
S-a lansat Platforma de Ajutorare

Din dorința de a veni în sprijinul semenilor noștri aflați în nevoi, am creat Platforma de Ajutorare. Vrem să ajutăm asociațiile care desfășoară activități în folosul semenilor prin promovarea activităților acestora. Platforma dorește să faciliteze sprijinul asociațiilor și, de asemenea, să poată fi găsite cu ușurință asociațiile în funcție de nevoia semenilor. Vrem de asemenea să ușurăm căutările celor ce au pe inimă și pot să sprijinească asociațiile în funcție de domeniul activității dorite.

Platforma este structurată pe domenii de ajutorare care cuprind nevoile fizice, morale și spirituale. Dorim să venim și în sprijinul celor ce promovează valorile creștine prin media, ca o alternativă educativă prin intermediul radioului, televiziunii și internetului.

Încurajăm asociațiile, organizațiile sau persoanele care desfășoară activități de felul acestă să se înscrie pe Platforma de Ajutorare. Împreună putem găsi sprijin.

Dacă aveți nevoie de sprijin, puteți găsi pe platformă asociații care să vă ajute.

Nu ezitați să ne scrieți și putem căuta noi pentru dvs. ajutor. Mai presus de toate, să ne bizuim pe ajutorul lui Dumnezeu.

 

Ceea ce face farmecul unui om este bunătatea lui; şi mai mult preţuieşte un sărac decât un mincinos. – Proverbele 19:22

 

www.fibun.ro


Știre preluată de pe www.fibun.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni