Agenda LGBTQ iese la iveală pe Disney +: Ultimul film marca Pixar are în distribuție primul personaj principal gay
Adăugată de Dany82 in 31/05/2020, citită de 1.905 ori
Autor: Info Crestin, Categorie: Internațional
Agenda LGBTQ iese la iveală pe Disney +: Ultimul film marca Pixar are în distribuție primul personaj principal gay

Cel mai recent film din seria SparkShorts în Pixar Animation Studios, Out, evidențiază un personaj homosexual pe nume Greg, care intenționează să se mute cu iubitul său, Manuel.

Out prezintă primul personaj principal LGBTQ al Pixar care ajunge la măsuri drastice pentru a-și ascunde secretul sexual.
Filmul de animație de nouă minute, care a debutat pe Disney + vineri trecută, începe cu Greg care se luptă cum să le spună părinților că este homosexual. Clipul, care poate fi văzut în trailerul de pe pagina Disney + Facebook, îl arată pe Greg care ține o fotografie înrămată cu el îmbrățișându-l pe partenerul său homosexual Manuel.

Greg schimbă pentru timp scurt corpul cu câinele său – printr-un guler magic – ca o modalitate de a-și distrage părinții să nu găsească dovezi ale relației sale cu Manuel.

La final, se arată că părinții lui Greg știau deja că este homosexual, așa că își îmbrățișează partenerul de același sex cu o ceașcă de cacao fierbinte și un sărut, relatează ChristianHeadlines.com.

În ultimii ani, copiii au fost vizați din ce în ce mai mult de agenda LGBTQ în povești animate și așa-numitul divertisment familial.
În februarie, Disney-Pixar a introdus primul personaj care se identifică ca gay în animația cu un polițist Cyclops în „Outward”.
Personajul Lenei Waithe, ofițerul Specter, a avut o scurtă apariție într-o scenă a filmului, unde îi spune unui șofer: „Fiica iubitei mele mele m-a determinat să-mi scot părul”.

Știrea personajului LGBTQ al lui Waithe a apărut la doar câteva săptămâni după anunțarea lui Marvel că noul film, „The Eternals” va ajunge în cinema în această toamnă.

Se pare că filmul va prezenta o căsătorie homosexuală cu un personaj pe nume Phastos, care este primul supererou gay în mod deschis al lui Marvel.

Și Disney a introdus prima romanță homosexuală de adolescenți în franciza „High School Musical” din decembrie trecut. Episodul „Homecoming” se concentrează pe un dans de la bal în care un membru al rolului masculin invită un alt personaj masculin la dans.
Fostul co-star Sofia Wylie, a spus că, speranța este ca relațiile homosexuale să se normalizeze. „Totul a devenit mult mai normalizat și cred că acesta este într-adevăr obiectivul”, a spus ea.

Chiar și prețuitul serial PBS Kids „Clifford the Big Red Dog” a adoptat acest standard prin prezentarea unui personaj LGBT în mod recurent. Serialul de televiziune se bazează pe Emily Elizabeth și pe monstruosul ei câine roșu pe nume Clifford.

La începutul acestui an, emisiunea a prezentat două personaje lesbiene în timpul episodului, „The Big Red Tomato / Dogbo”, când o prietenă de a lui Emily își aduce cele două mame la o petrecere.

Pentru mulți părinți creștini, aceste momente gay incomode și confuze pe ecranul mare sunt greu de explicat copiilor lor. Evanghelistul Franklin Graham și alți conservatori au chemat părinții să boicoteze „agenda LGBT” a Disney.

“Încearcă să împingă agenda LGBT în inimile și mințile copiilor tăi – atenție! Disney are dreptul să-și facă desene animate, este o țară liberă. Dar, în calitate de creștini, avem și dreptul să nu le susținem compania. Sper că creștinii de pretutindeni vor spune nu la Disney, a spus el într-o postare pe Facebook.

 

Știre preluată de pe www.infocrestin.com
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni