Concurs de traduceri predici din limba engleză, 22 Mai - 14 Iunie 2020
Adăugată de Softy in 20/05/2020, citită de 3.076 ori
Autor: echipa Resurse Creștine, Categorie: Anunțuri
Concurs de traduceri predici din limba engleză, 22 Mai - 14 Iunie 2020

CÂȘTIGĂTORII CONCURSULUI sunt:

1. Lionel Mischie
2. Emanuel Ciupe
3. Eliza Pitea

Felicitări! Ne bucurăm mult de participarea voastră la concurs și urmează să luăm legătura cu voi prin e-mail pentru expedierea premiilor.

 

 

Încă o dată, vă invităm pe toți cei care ați participat la acest concurs să ne fiți colaboratori pe mai departe, în limita timpului disponibil și să ne scrieți un e-mail prin care să ne comunicați acest lucru.

***

CONCURSUL  A LUAT SFÂRȘIT!

Suntem mulțumitori pentru toți cei care v-ați înscris în acest concurs și ne-ați trimis traducerile dumneavoastră. Duminică, 21.06.2020, se vor afișa câștigătorii celor trei premii acordate. Până atunci, vă chemăm pe toți cei care sunteți dornici să continuăm colaborarea aceasta în traduceri, în limita timpului dumneavoastră disponibil, să ne scrieți un e-mail.

***

Echipa Resurse Creștine organizează în parteneriat cu Organizatia Firemakers un nou concurs de traduceri de predici din limba engleză în limba română în perioada 22 Mai 2020 - 14 Iunie 2020 (termen limită de trimitere a traducerii). Vă puteți înscrie oricând în această perioadă, cu condiția să reușiți să trimiteți traducerea la timp.

Participarea la acest concurs implică trimiterea unui mesaj către organizatori prin formularul de aici (alegând subiectul "Colaborare"), urmând să primiți predica video pe care o veți traduce. Fișierul final pe care va trebui să-l trimiteți va fi un document care va conține traducerea în format text sau în format subtitrare. Pentru formatul subtitrare va putem trimite instrucțiuni cu ce program să folosiți și cum.

Condițiile de participare:
- cunoașterea foarte bună a limbii engleze și limbii române
- cunoașterea bună a Bibliei și a limbajului biblic
- timp liber suficient pentru a-l dedica acestei lucrări

Criterii de corectare:
- ortografia
- punctuația
- folosirea diacriticelor
- traducerea cât mai corectă și apropierea de textul original (desigur, expresiile biblice românești din versiunea Dumitru Cornilescu vor înlocui expresiile din limba engleză, acolo unde traducerea o cere)
- tipul de fișier trimis (document sau subtitrare)
- timpul în care este trimisă traducerea

Premii:
Premiul 1 - Cărți creștine la alegere în valoare de 200 lei, un tricou la alegere de la Organizatia Firemakers și o brățară din piele cu mesaj creștin.
Premiul 2 - Cărți creștine la alegere în valoare de 150 lei, un tricou la alegere de la Organizatia Firemakers și o brățară din piele cu mesaj creștin.
Premiul 3 - Cărți creștine la alegere în valoare de 100 lei, un tricou la alegere de la Organizatia Firemakers și o brățară din piele cu mesaj creștin.

*Premiile vor putea fi trimise doar în România, însă concursul se adresează tuturor celor ce vor să participe, oriunde s-ar afla în lume. Câștigătorii din altă țară ne pot da o adresă din România unde să trimitem premiul.


Știre preluată de pe www.resursecrestine.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni