Activiștii LGBT atacă spitalele de campanie montate de creștini
Adăugată de Dany82 in 08/04/2020, citită de 2.415 ori
Autor: Info Crestin, Categorie: Internațional
Activiștii LGBT atacă spitalele de campanie montate de creștini

În condițiile în care New York a devenit centrul pandemiei cu noul coronavirus în Statele Unite, orașul a intrat în izolare totală, iar oamenii din prima linie se pregătesc de o penurie de paturi și echipamente.

Samaritan’s Purse, o organizație umanitară creștină care, printre altele, trimite profesioniști medicali și materiale în zonele de război și cele afectate de dezastre din întreaga lume, a montat un spital de campanie cu 68 de paturi în Central Park pentru a trata pacienții cu coronavirus.

Într-un articol Life Site, preluat de tribuna.us, se arată că implicarea celor de la Samaritan’s Purse a fost primită cu căldură de unii, mai ales că organizația a reușit să monteze un spital care să preia din povara spitalelor din Manhattan.

„Solidaritatea este esențială și, în fața pandemiei, diferențele au fost puse deoparte pentru a salva vieți și pentru a ajuta personalul medical epuizat. Spitalul Mt. Sinai a declarat că aceste paturi suplimentare sunt extrem de necesare”.

„Imediat după ce s-a răspândit vestea că Samaritan’s Purse a montat un spital de campanie, activiștii LGBT și jurnaliștii progresiști au început să condamne organizația umanitară pentru că este fondată pe exact principiile biblice care o motivează să salveze vieți”, arată Life Site.


Știre preluată de pe www.infocrestin.com
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni