Scrisoare de informare -  Familia Lețu
Adăugată de AgentiaKairos in 08/07/2019, citită de 947 ori
Autor: Agenţia Kairos, Categorie: Misiune

Dragi prieteni,
 
          Ne bucurăm să vă trimitem din nou câteva vești despre noi, după destul de multă vreme.
         Prin harul și cu ajutorul Domnului am reușit să terminăm cursurile Școlii de misiune de la Suceava. A fost un timp frumos în care am învățat multe despre multe. Acum nu ne mai rămâne decât să le punem în practică (sperăm că nu va fi nevoie să aplicăm și ceea ce am învățat despre riscul și securitatea pe câmpul de misiune).
          Ultimul trimestru de școală a fost și cel mai solicitant. În luna mai, Emil împreună cu ceilalți colegi au mers în Serbia la o conferință de misiune și o săptămână de evanghelizare la sat și la oraș, printre studenți. Cu ei au vorbit în engleză și cu cei de la sat în română. După cum au povestit a fost o experiență unică.
          Ultima săptămână de școală s-a încheiat cu o tabără de zi pentru copii și adolescenți. Ne-am alăturat echipei de nouă persoane venită din SUA și am ajutat la traduceri, lecții de engleză și lecții biblice. Deși cei mai mulți dintre participanți proveneau din familii creștine, ne-am rugat ca Domnul să folosească acest timp și să le vorbească specific, astfel încât credința în Hristos să fie una personal și nu de familie. Dăm slavă Domnului că mulți au fost cercetați și alții au avut ocazia să audă Evanghelia.
         De asemenea, în ultimele trei weekend-uri înainte de finalul școlii, am fost ocupați cu Cursul Kairos de la Vaslui, pentru care dăm slavă Domnului. Ne bucurăm de tinerii serioși pe care i-am întâlnit și pentru care ne-am rugat să ia decizii importante în privința slujirii pe câmpul de misiune, atât intern cât și extern.
          Iată și câteva informații din planul familial: copiii noștri au rămas în urmă cu școala datorită programului nostru foarte încărcat, dar recuperează acum. La absolvire Timi ar fi trebuit să primească diplomă pentru Cel mai tânăr participant la cursuri. El a fost de o cumințenie exemplară. A împlinit nouă luni exact când s-a terminat școala. Acum așteptăm cu bucurie reîntregirea familiei: fiul nostru cel mare și soția lui abia au sosit în țară și vor sta doar două săptămâni. Planurile de a ne întâlni cu toții cât mai curând au fost date peste cap de 
Timi pentru că s-a îmbolnăvit de boala „gură-mână-picior” (singura problemă serioasă de sănătate de până acum). Ne rugăm să-i treacă bubițele și suferința cât mai repede.
          Suntem în așteptarea vizei de lucru pentru Mongolia. Am trimis în urmă cu o lună toate documentele necesare, dar se pare că actele trebuie depuse la oficiul de imigrări doar cu o lună înainte de data solicitării vizei. Noi am cerut să primim viza începând cu luna august, deoarece până la începerea școlii, pe 1 septembrie, trebuie să găsim apartamentul potrivit și eu trebuie să particip la o săptămână de antrenare cu programul de engleză pe care îl voi folosi în școală. Sper ca persoana desemnată de școală să depună actele la timp și să nu fie probleme. Rugați-vă ca Domnul să ne ajute și cu vizele!
          În tot acest timp ne-am bucurat să revedem prieteni dragi, frați și surori de aproape și de departe și să vizităm multe adunări. Mulțumim fiecăruia dintre voi care ați contribuit sau contribuiți la susținerea noastră în lucrarea pe care Domnul ne-a încredințat-o. Mulțumim fiecăruia dintre voi pentru rugăciunile atât de prețioase cu care ne-ați însoțit și am fost păziți de rău, de orice accident și de boli pe oriunde am locuit sau am călătorit. În continuare avem nevoie de susținerea voastră și Îi mulțumim Domnului pentru fiecare dintre voi.
           Domnul să vă binecuvânteze, să vă ocrotească și să vă călăuzească!

 
Cu mult drag și apreciere,
slujitori împreună cu voi,
familia Lețu Emil,
Alina & copiii


Știre preluată de pe www.agentiakairos.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni