Srisoare de informare - Familia Marianciuc, Malawi
Adăugată de AgentiaKairos in 04/07/2019, citită de 862 ori
Autor: Agenţia Kairos, Categorie: Misiune
Scumpi frați și surori

         Vă salutăm cu multă dragoste din Malawi, o zonă care, în această perioadă nu este chiar atât de caldă, nici la propriu nici la figurat. În luna mai au fost alegeri prezidențiale și, partidul și președintele care erau la putere au falsificat buletinele de vot ca să rămână la putere, iar acum au apărut tensiuni în întreaga țară. Ne rugăm ca Domnul să binecuvinteze această țară
         Ca și familie, în ultimele luni am trecut prin tot felul de situații, în special Loredana care, după mai mulți ani de suferință de bilharzia (boală tropicală ), acum suferă urmările acestei boli. După mai multe investigații la diferite spitale, diagnosticul a fost "Cystitis Glandularis” și "metaplasia glandularis". Unii doctori spun că este un precancer la vezica urinară.Noi continuăm să ne încredem în Domnul și știm că El este și în controlul aceastei situații.
         Samuel și Salomeea continuă cu școala și, în această perioadă, încearcă să acopere cât mai mult, ca să aiba un timp mai lejer de acomodare la întoarcere în România. Salomeea a intrat deja în clasa a patra iar Samuel termină clasa a noua.
        După o perioadă de rugăciune în care am așteptat călăuzirea Domnului, am luat hotărârea ca, 
la sfârșitul acestui an, să ne întoarcem de pe câmpul de misiune pe termen lung și să ne restabilim în România. Malawi este și va rămâne în inima noastră și, atât cât Domnul ne va ajuta, dorim să vizităm pe termen scurt și să ajutăm în continuare lucrarea de aici. Eu, Emilian, sunt ocupat în această perioadă, pe lângă lucrările și activitățile normale, și cu transferarea responsabilităților către frații malawieni. Rugați-vă ca frații de aici să fie responsabili și să poată continua lucrarea începută. Noi continuăm să ne rugăm pentru ca o familie chemată de Domnul să vină în Malawi pe termen lung și să continue lucrarea.
         Să continuăm să ne rugăm pentru adunarea din satul Nsanama și pentru lucrarea cu copiii și tinerii de aici. În fiecare miercuri, vineri, sâmbătă și duminică aici au loc diferite activități ca: studiu biblic, timp de rugăciune, grup biblic cu copiii, grup de studiu biblic, repetiție cu tinerii și corul bisericii și program de adunare. În acest an, într-un mod deosebit, am organizat evanghelizare în zona extinsă a adunării și ne rugăm ca Evanghelia să aducă rod.
        La Grădinița Creștină din satul Kachioka ne bucurăm să vedem schimbări majore, atât în educația academică cât și în cea spirituală. Anul trecut am înlocuit toți educatorii, iar noii educatori sunt oameni cu pregătire academică mai superioară și ne bucurăm să vedem dedicarea lor. Directorul grădiniței, Charles, se implică și în adunarea din acest sat unde se vede cum Domnul îl folosește.
 Continuăm să ne rugăm atât pentru educatori cât și pentru cei peste 140 de copii care beneficiază de programul grădiniței.
         La adunările cu care avem părtășie vedem cum frați dedicați au răspuns provocării melede a se implica mai mult în vestirea Evangheliei și în Studiu Biblic. Atât eu cât și fratele Goodson ( un frate deosebit cu care lucrez), îi vizităm și îi încurajăm într-un mod regulat.
        
 Rugați-vă și pentru noi ca familie, în special pentru această perioadă de pregătire de a ne întoarce acasă, ca Domnul să ne dea multă răbdare, înțelepciune și călăuzire în toate deciziile pe care trebuie să le luăm. De asemenea, rugați-vă ca Domnul să continue să ne poarte de grijă și la întoarcerea în țară și să ne reacomodăm cu ușurință la viața de acolo.
          Vă mulțumim în numele Domnului Isus pentru că ați fost și sunteți parte a lucrării Domnului din Malawi! Mulțumim pentru rugăciunile fierbinți înălțate pentru noi în cele mai grele perioade și încercări. Domnul să vă răsplătească și să vă ajute să stați tot mai aproape de El!
         
         „Binecuvântat să fie Dumnezeu, care nu mi-a lepădat rugăciunea și nu mi-a îndepărtat bunătatea Lui!” Psalm 66:20
 
Cu dragoste în Hristos, din Malawi,
Emilian & Loredana,
Samuel & Salomeea
Marianciuc

Pentru a afla mai multe detalii despre lucrarea noastră, puteți vizita si site-ul nostru, dând click aici

Știre preluată de pe www.agentiakairos.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni